|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις χρήσιμες παρατηρήσεις. Θα αρχίσω πρώτα τις απαραίτητες μετρήσεις με υγρά τεστ για να δω την πραγματική κατάσταση του νερού.
Τα ψεύτικα φυτά θα τα βγάλω άμεσα. Το ενυδρείο λειτουργεί από 08.01.2017. Στο εξωτερικό φίλτρο τοποθέτησα επιπλέον ένα διχτάκι της amtra (συνημμένη φώτο), που όπως μου εξήγησε ο τύπος από το petshop θα βοηθούσε στο στρώσιμο. Θα ψάξω για πέτρες από τα ποτάμια της περιοχής (ευτυχώς έχουμε αρκετά ![]() Τα demasoni θα αντικατασταθούν μάλλον από metriaclima callainos F1. Αυτός ήταν κι ο αρχικός μου στόχος, αλλά δεν κατάφερα να βρω ακόμη σε 2 petshop της περιοχής μου. Νομίζω ταιριάζουν περισσότερο σε ενυδρείο για αρχάριο. Όσον αφορά στο ζευγάρι ενήλικα labido που μου πούλησαν για caeruleus, έχω κάποιες επιφυλάξεις για το θυλυκό. Δε μου ταιριάζει στο μάτι. Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει. (συνημμένη φώτο) Όσο για τις σκοτεινές σκέψεις του alphonse τις κρατάω για να τις συζητήσουμε από κοντά το καλοκαιράκι που θα κατέβω Σαμοθράκη. Να βρούμε και κανένα ωραίο μαύρο βότσαλο από τους Κήπους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πάνω ή το κάτω ψάρι σε προβληματίζει; Από μια φωτο δεν είναι εύκολο να βγει συμπέρασμα.
Αυτό το υλικό που έβαλες στο φίλτρο είναι βιολογικό με έτοιμα βακτήρια; Πρώτη φορά το βλέπω.
|
||||
|
||||
![]()
Απ' αυτή τη φωτο και τα δύο δεν μου φαίνονται καθαρά. Βάλε πιο κοντινές.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Κλεόβουλε,
αυτό είναι το υποτιθέμενο θηλυκό Labido. Ελπίζω αυτές οι φωτογραφίες να είναι λίγο καλύτερες. Εν τω μεταξύ έψαξα στο Ίντερνετ και βρήκα μερικά γερμανικά online μαγαζιά που σου παραδίδουν τα ψάρια στην πόρτα σου και έχουν μεγάλη ποικιλία. Παρακάτω ενδεικτικά τα links: http://aquahaus-gaus.de/epages/513fb.../Categories/25 https://www.interaquaristik.de/tiere...see-cichliden/ |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει λαμπίντο είναι
![]() *είπαμε είσαι τυχερός με τα μαγαζιά και τις επιλογές που έχεις εκεί. Πριν πάρεις κάποιο ψάρι καλύτερα να το συζητήσουμε όμως εδώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αχχχχ και να μουν στη θεση σου .... Θα σου στειλω ΠΜ και θα καταλάβεις τι λέω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 240lt | isidor | Malawi | 108 | 18-08-19 00:20 |
240lt νοτιο | Αber | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 02-08-09 16:55 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Rio 240lt | George C | Δίσκοι | 32 | 15-03-07 11:37 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |