|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμενα ολα τα παραπανω μου "χτυπανε" Γιωργο οπως λες κι εσυ...
Το "οι μετρησεις ηταν καλες" θα ειχε νοημα αν υποθεταμε οτι ολοι ειχαμε μια κοινη βαση, οτι αμμωνια πρεπει να ειναι τοσο κλπ, κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα... Το καημενο το "γκαμπυ" ειναι σαν το "μπεναλτυ", το "σμπρωχνω" κλπ ![]() Το "ολα πηγαιναν καλα" ασχολιαστο αφου σε αρκετες περιπτωσεις δεν εχει γινει ουτε μετρηση...ή ανεβαινει φωτο και δειχνει ενα ενυδρειο που τιποτα δεν ειναι ουτε καν στο ματι καλο... Ο υαλοβαμβακας ναι σιγουρα δεν ειναι σωστο να λεγεται αλλα χρησιμοποιειται αρκετα και με μεταφορικη εννοια, εννοώντας το filter wool των ενυδρειων. Αλλα αλλο τοσο λαθος για μενα ειναι και ο ορος "βιολογια" που χρησιμοποιειται για να περιγραφουν τα βακτηρια των φιλτρων... Χαριν συντομιας χρησιμοποιειται οκ...αλλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει κοινη βαση:αμμωνια 0,νιτρωδη 0 και νιτρικα κατω απο 15.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα εγώ... τι να πω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ μας εκνευρίζεις γιατί συνήθως δεν λες τίποτα
![]() ή είσαι τόσο σαφής που πρέπει να ρωτήσουμε τη Πυθία ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου Κλεόβουλε... είσαι σαφέστατος!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Οι δε μετρησεις ειναι κατα τη γνωμη μου ειναι αναλογα με το καθε ενυδρειο και τα ψαρια που φιλοξενει ... Ας μη ξεχναμε και τις σκληροτητες και ph που σε πολλες περιπτωσεις ειναι σημαντικες και αυτες!
|
||||
|
||||
![]()
αμμωνια 0,νο2 0, νο3 μηδεν!!!!!!!!!αυτο το νο3 0 με 2 τελαρα ψαρια στα 60lt oταν το ακουω
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμπεριλαμβανομενων και των μετρησεων ph, σκληροτητων κλπ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |