|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rat. : 22-02-17 στις 08:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μιας κ άλλαξαν τα δεδομένα, ίσως θα έπρεπε να κάνεις μια καινούρια παρουσίαση.
τι άλλα ψάρια έχεις μέσα ? νομίζω πως θα προκύψουν προβλήματα με τα δύο ζευγάρια σε τόσο μικρό χώρο. το νερό το επεξεργάζεσαι κάπως ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο! Στο νερό βάζω τύρφη και έχω και τα ξύλα που το μαλακώνουν περισσότερο.
Θα γίνει νέα παρουσίαση μόλις ολοκληρωθούν κάποιες αλλαγές! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
RAT. Σ ωραίος!!!!
Καινούρια παρουσίαση με πλήρη φωτογραφικό υλικό......είδες πόσο το χαίρεσαι τώρα????? υγ:τη στάμνα στην αριστερή γωνία βγάλε την και βάλε κανα κακτάκι στο μπαλκόνι...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To πυθαράκι θα βγεί και θα φτιάξω μια φωλιά απο καρύδα (προβλέπεται έτσι?) Σαν σπασμένη θα είναι στην είσοδο της, για να αποφύγω τα βιομηχανοποιημενα διακοσμητίκα... Επίσης Θέλω να το γεμίσω με βαλισνέριες στη πίσω ζώνη η καποιο αλλο φυτο (lowteck προελεύσεως) που να ψηλώνει πολύ μεχρι 65cm έχω περιθώριο , θα προστεθεί σταδιακά και χαλαζιακή άμμος (σε σημέια)... (Τωρα έχω κανει αιτηση για δάνειο) και βλέπουμε χε,χεεε!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος φιλε.εχε τον νου σου για τσακωμους μεταξυ τους.τα απιστο ειναι πολυ ομορφα ψαρια.ειδικα οταν κανει παρελαση ο αρσενικος και τεντωνει πτερυγια να δειχνει τα χρωματα του στις θηλυκιες τρελενομαι.μπορει να τα χαζευω με τις ωρες.. 😀😀
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απιστο ,δικιά μ γνώμη , να μη βάλεις αφου έχεις το πανέμορφο ζευγαράκι με τα ραμ. θα αποφύγεις και τυχών καυγάδες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aρρωστοι ροδόστομοι; | AGGELOSAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-11-16 08:05 |
Ροδόστομοι | tsagod | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 21 | 18-10-12 13:41 |
Νεκροί ροδόστομοι | theodarras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 20-11-09 16:58 |