|
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη καλησπέρα
![]() ![]() ![]() Τα μικρούλια είναι πανέμορφα να τα χαίρεσαι !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη δώσε βάση σε αυτά που είπε η Αρτεμίσια. Μπορεί να έφταιγαν τα bloodworms. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για χαλασμένη κατεψυγμένη τροφή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα!!!
Τα ψάρια σήμερα είναι καλύτερα . Κολυμπάνε και έχουν καλύτερη διάθεση και όρεξη . Βάζω και μία φωτογραφία απο τα σκουλήκια , αν μπορείτε να καταλάβετε κάτι . Πάντως για μένα ή κάποιο θέμα διατροφής υπάρχει ή κάτι συμβαίνει με τις συνθήκες του νερού , γιατί τα έπιασε και τα πέντε ψάρια . Αν είναι θέμα bloodworms , πάλι μου κάνει εντύπωση γιατί το πρόβλημα το παρουσίασαν 2 μέρες αφού τα έφαγαν . Οι μετρήσεις είναι αυτές που έγραψα παραπάνω . Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό . Αν τελικά είναι θέμα διατροφικό , να κάνω κάποια νηστεία , να ταίσω αρακά ή κάτι άλλο ??? ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 22-02-17 στις 11:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μία μικρή ενημέρωση. Τα ψάρια είναι πολύ καλά .
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια. Κατι θα τα τρομαζε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω την αληθεια δεν βλεπω τπτ παραξενο στην τροφη. Ocean nutrition ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που είναι καλά τα ψάρια Φωτη
![]() Και εγω δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω αλλοίωση στο χρώμα τουλαχιστον, της τροφής . Όπως επίσης δεν έχω δει και χρυσόψαρα να τρομάζουν. ![]()
|
|