|
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα μετρησες φιλε μου?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει και να φοβηθηκαν απο κατι.
πχ κανενα δυνατο θορυβο, κατι που αλλαξε στο ενυδρειο αποτομα, πχ αν εκλεισε κανενας κυκλοφορητης κλπ
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ακόμα ..
Μετράω , αλλάζω νερό και επανέρχομαι ![]() ------------------------- Νιτρικά 10mg/l.... Έχουν συνέλθει κάπως απο το πρωί αλλά δεν είναι φυσιολογικά . Αλλάζω νερό και επανέρχομαι. Σκέφτομαι και τι μπορεί να τα τρόμαξε αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 21-02-17 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη καλησπέρα
![]() ![]() ![]() Τα μικρούλια είναι πανέμορφα να τα χαίρεσαι !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη δώσε βάση σε αυτά που είπε η Αρτεμίσια. Μπορεί να έφταιγαν τα bloodworms. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για χαλασμένη κατεψυγμένη τροφή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα!!!
Τα ψάρια σήμερα είναι καλύτερα . Κολυμπάνε και έχουν καλύτερη διάθεση και όρεξη . Βάζω και μία φωτογραφία απο τα σκουλήκια , αν μπορείτε να καταλάβετε κάτι . Πάντως για μένα ή κάποιο θέμα διατροφής υπάρχει ή κάτι συμβαίνει με τις συνθήκες του νερού , γιατί τα έπιασε και τα πέντε ψάρια . Αν είναι θέμα bloodworms , πάλι μου κάνει εντύπωση γιατί το πρόβλημα το παρουσίασαν 2 μέρες αφού τα έφαγαν . Οι μετρήσεις είναι αυτές που έγραψα παραπάνω . Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό . Αν τελικά είναι θέμα διατροφικό , να κάνω κάποια νηστεία , να ταίσω αρακά ή κάτι άλλο ??? ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 22-02-17 στις 11:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μία μικρή ενημέρωση. Τα ψάρια είναι πολύ καλά .
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια. Κατι θα τα τρομαζε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|