|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλύτερα που το εγκατέλειψες γιατί το κλάδεμα της είναι μαρτύριο. Δες εδώ http://tsamisaquarium.com/Selides/Pa...s/parLasal.htm Ευτυχώς η riccia επιπλέει μετά το κλάδεμα. Η tropica μπορεί να γράφει riccia low-very high cuba low-very high Ομως ειναι για εξαιρετικές συνθήκες με την βοήθεια γαρίδων αμάνο και με τον κίνδυνο άλγης πάντα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 15-02-06 στις 12:07 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() η ricia που επιπλέει ?? ή java mose που θέλει κλάδεμα κάθε 2 βδομάδες ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
άρα ... η ricia και η java mose δεν είναι τα καταληλότερα φυτά για χαλί !!
τότε ποιό είναι ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τα δυο ειναι κατάλληλα για χαλί. Απλά κάποια έχουν περισσότερη δουλειά στο κλάδεμα απο κάποια άλλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 15-02-06 στις 13:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο το έθεσα λάθος …
Κατάλληλο θα ήταν ένα φυτό που να έχει ρίζες (να είναι πραγματικά βυθού δηλαδή ! όχι επειδή εμείς θα το στερεώναμε εκεί !! )… να είναι μικρό σε ύψος .. και να κάνει πυκνά παρακλάδια … Αυτό θα το θεωρούσα εγώ κατάλληλο για χαλί … υπάρχει κάτι ανάλογο … |
|
||||
|
||||
![]()
οπότε το glosostigma είναι μάλον αυτό που περιγράφω εγω ε ??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ειδικα το φυτο που δινει την αισθηση γρασιδιου τελειο.......
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο με και χωρις χορτο.......και ο αριθμος των ψαριων μια χαρα ειναι .......απλα δε θελει να ξεχνας αλλαγες .......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο!!!
Απο τα καλητερα που εχω δει εδω μεσα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει "καταλληλοτερο". Εξαρταται απο τις συνθηκες του ενυδρειου, αν εχει λιγο, μετριο ή πολυ φωτισμο παραλληλα με λιγη, μετρια ή πολυ λιπανση και διοξειδιο. Εξαρταται απο την "ορεξη"¨του ιδιοκτητη να το συντηρει καθε λιγο ή πιο αραια, απο την υπομονη του μεχρι να πετυχει το αποτελεσμα που θελει, και απο την αισθητικη του - ενος δεν αρεσει η java moss, άλλου δεν αρεσει το glossostιgma.
H riccia και η java moss αμα κλαδευτουν πρεπει να καθαριζεις το ενυδρειο για πολυ ωρα, και συνηθως πρεπει να βρεις διαφορα κολπα για να τα "κρατησεις" κατω μεχρι να αναπτυχθουνε, και δινουν οπτικα μια αισθηση "αφρου". Το glossostigma και η cuba δινουν μια αισθηση θαμνου, ενω το E. tenellus ή το Isoetes μια αισθηση γρασιδιου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες... | Kotsos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 14-08-08 15:10 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-10-04 12:13 |