|
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις σημερα kh8.2 mg 1350 ca370. ισως στο ασβεστιο να εκανα καποιο λαθος στη μετρηση εριξα λιγο και θα το δω παλι αυριο.
κατι αλλο τωρα, σκεφτομαι καποια στιγμη να βαλω καποιον αστερια. κοκκινο ή μπλε; πρεπει να προσεξω κατι;
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο θα τους βαρέσει η μποξερ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι;
παντως μέχρι στιγμής αυτή η γαρίδα όσο έχω δει στο ενυδρειο δεν πειράζει τίποτα.κάθεται κάτω σε μια μερια και όταν ρίξω τροφή θα κατέβει από τη θέση της και θα φάει.όταν πλησιάσει κάποιο ψάρι θα του δείξει τις δαγκάνες της αλλά μέχρι εκεί.δεν έχω δει ποτέ να ορμάει.δεν ξέρω όταν είναι σβηστά τα φώτα αν κάνει κάτι ενοχλητικό για τα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο η δικια μου εχει βαρέσει κοπαδακι απο ανθιες κατα την εισαγωγή τους στο ενυδρείο και μάλιστα εβαλα και την αποχη μεσα για το απελευθερώσει,σε δυο αστερίες που εβαλα σε διαφορετικές περιόδους,το ίδιο!
Ολο λεω να ασχοληθώ για την βγάλω αλλα θελει χρόνο,σύντομα θα γίνει και θα την χαρίσω σε κάποιο φιλο απο εδω μεσα! Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρεις ποτε πτώμα εκτός και αν το πάρει ο κυκλοφορητης! Καλη συνεχεια φιλαρακι μου σε μερικές μερες σου ετοιμάζουμε ενα δεμα για ¶νδρο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικό μάλλον η δικιά σου είναι πιο άγρια. Τι να πω...
Βέβαια και εγώ δεν έβαλα ακόμα καποιο νέο ψάρι στο ενυδρείο για να δω τι θα κάνει.θελω να βάλω 2 Pterapogon Kauderni.και απο lps θα ήθελα και μια welsophylia Όσο για το δέμα τι να πω; το ευχαριστώ είναι λίγο ![]() Περιμένω με ανυπομονησία ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |