|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω Λάμπρο, η άμμος είναι ουδέτερη, είναι χαλαζιακή και φυσικά δοκιμασμένη και με υδροχλωρικό οξύ 3-4 φορές.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο βαρέλι έχεις νερό με ph 6,6 και στο ενυδρείο 7,6. κάνεις την πρώτη αλλαγή (θεωρώ ότι κάνεις κάνα 40% αλλαγή νερού έτσι), κάνεις την 2η, κάνεις την 3η κάνεις την 4η,......ξέρεις πόσο αρχικό νερό με 7,6 έχεις αλλάξει ??? 100% (για να μην σου πολύ παραπάνω) του αρχικού νερού που είχε 7,6 με νερό με 6,6. Αν δεν υπάρχει λοιπόν άλλος παράγοντας να ανεβάζει το PH πως να γίνεται το ph να μένει ίδιο ??? Απλά δεν γίνεται. Για αυτό σου είπα για την άμμο. Δεν μπορεί να βάζεις νερό με μικρότερο ph και μάλιστα αρκετά μικρότερο και το ph να είναι καρφωμένο στο 7,6. Κάτι θα το επηρεάζει. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε γίνεται έτσι που λες βρε, τόσο εύκολα. Διάβασε παραπάνω τι γράφει και ο Σπύρος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο αυτό το δοκίμασες http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=319
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λέει ότι σε μια αλλαγή 30% θα εχεις πτώση 0,3 σωστά ? Εσύ έκανες 4 αλλαγές. Πάμε λοιπόν. μετά την 1η θα έπρεπε να έχεις 7,3 αντί για 7,6. μετά την δεύτερη αλλαγή 7 αντί για 7,3 μετά την 3η αλλαγή 6,7 αντί για 7 και μετά την 4η αλλαγή 6,4 !!! Δηλαδή που βλέπεις το διαφορετικό σε αυτά που είπα εγώ ??? και εν πάση περιπτώση μετά από 4 αλλαγές θα έπρεπε αν μη τι άλλο να την κατεβάσεις έστω στο 7. Εσένα όμως δεν κουνήθηκε καν. ¶ρα ??? κάτι άλλο που είναι μεσα στο ενυδρείο αυξάνει το PH. Τι μένει λοιπόν ???? οέο .... |
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναδιάβασε τώρα αυτά που γράφει ο Σπύρος
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 16-02-17 στις 19:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ακόμη καλύτερα !!! θα έπρεπε να πέσει ακόμη περισσότερο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλά να δούμε αν το PH παραμένει χαμηλό ----------------------- βάλε και μια αεραντλία
|
|||
|
|||
![]()
Τα παρατάω Τάκη. Το πήρα απόφαση. Πλέον βάζω τύρφη μονο για το χρώμα. Αν το πετύχω και με άλλο τρόπο, θα σταματήσω και την τύρφη να ησυχάσω. Βαρέθηκα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |