|
|
|||
|
|||
![]()
κ τωρα τη να κανω?να κρατησω αυτο η να παρω το αλο?
------------------------- παιδια εκανα τις πρωτες μετρησεις.το ενυδρειο τρεχει 9 μερες.λοιπον εχουμ κ λεμε.ΝΗ3/ΝΗ4=4 ΝΟ2=0 ΝΟ3=0.ακουω τη γηνετε.κ εχω κ καποιες αποριες σε σχεση με τις μετρησεις ------------------------- παιδια δεν πρεπει να τα εκανα σωστα δεν τα κουνησα καθολου θα τα ξανακανω κ θα στηλω παλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 14-02-17 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To Freshwater Master Test Kit πήρες? Ή μεμονωμένα το pH Test?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκπαιδεύσου με τις μετρήσεις και έχε υπομονή μέχρι να στρώσει η βιολογία σου (δηλ. να μηδενίσουν ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και να ανέβουν αρκετά τα νιτρικά). |
|
|||
|
|||
![]()
ολλα της ΑPI ειναι TEST KIT.δεν ανχωνομαι αλα ρωταω αν θα ηταν καλητερα να επερνα με την μεγαλητερη ενδηξη.δεν τα κουνισα καθολου.θα μετρησω παλη κ θα στηλω σε λιγο
------------------------- παιδια οι μετρησεις ειναι οι εξοις ΝΗ3/ΝΗ4=4 ΝΟ2=0,25 ΝΟ3=0.για πεστε μου τη βλεπετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 14-02-17 στις 20:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν ήδη εμφανισθεί νιτρώδη.
Έχεις ακόμη δρόμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε μου κλεοβουλε αυτο περημενα να ακουσω.το οτι θελει ακομα χρονο δεν με ενωχλει ισα ισα αυτη ειναι μαγεια.αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι τη να κανω με το τεστ ph να παρω το αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ph έχεις στη βρύση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |