|
|
||||
|
||||
![]()
Την ρίζα στην δεύτερη φώτο λίγα εκατοστά πιο δεξιά και αν σηκωθεί λίγο από αριστερά θα δείξει όλο το σύνολο καλύτερα
Το περίεργο κλαδί στην κορυφή εγώ θα το έκοβα Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά την ρίζα την έκοψα στα δύο. Ήταν πολύ μεγάλη για τον χώρο. Έχω ένα θέμα με το φίλτρο τώρα που μου το κάνει λίγο πλυντήριο. Θα δω πως θα το λύσω και αυτό το θέμα και μετά πάμε για φύτεμα.
Έχετε να προτείνεται ένα καλό φίλτρο μόνο για γαρίδες που να μην πιάνει χώρο. Φίλτρο πλάτης δεν μπαίνει γιατί έχει καπάκι. Αυτά τα sponge filters κάνουν δουλειά; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έκανες που την έκοψες. Ποιο φίλτρο έχεις βάλει και το κάνει πλυντήριο? Όταν λες πλυντήριο τι εννοείς? Έχουν μπει φυτά? Φεύγουν αυτά από την θέση τους? Εσωτερικά μπορώ να σκεφτώ δυο αυτή τη στιγμή, τα οποία κάθονται στην γωνιά, το Eheim Aquacorner και το Dennerle Eckfilter. Εξωτερικό μικρο φίλτρο σε ενδιαφέρει? Δες για το Cyclone της Resun ή το External SkimFilter της Dennerle. Δεν τα έχω δουλέψει όλα αυτά προσωπικά. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις με λίγο ψάξιμο βεβαία.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη, έχω ένα της Aquael, το turbo 500. Έχει ρυθμιστή αλλά και στο ελάχιστο να το βάλω έχει πολύ κίνηση που μάλλον δεν θα κάνει για τις γαρίδες. Σκέφτομαι να κάνω ένα αυτοσχέδιο spraybar ώστε να μοιραστεί η πίεση. Αν δεν πετύχει το πείραμα τότε πάμε για νέα αγορά.
Ένα sponge filter άραγε θα ήταν αρκετό για shrimp only ενυδρείο; Ευχαριστώ πάντως για τα λινκς, θα τα έχω υπόψιν μου. Υπάρχουν αυτά εδώ ή παραγγελία από έξω; |
|
|||
|
|||
![]()
το ίδιο πρόβλημα είχα στο δικό μου κ λύθηκε με ένα αυτοσχέδιο spraybar κ 5-6 μεγαλούτσικες τρύπες
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, ελπίζω να πετύχει και σε μένα το κόλπο. Αύριο θα ξέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το αυτοσχέδιο spraybar έκανε δουλειά
Έχει κανένας πρόταση για αξιόπιστο θερμαντήρα mini? Έχω ένα 50 w eheim άλλα είναι οπτικά πολύ μεγάλος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι πεταλίδα??? | Rigel | Σαλιγκάρια | 4 | 11-12-10 14:46 |
Ολοι εδω | Panagosr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 09-09-09 05:36 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
μινι θαλασσινό | CASPER | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-06-07 19:40 |
Μινι ενυδρειο 19λ | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 27-06-07 02:16 |