|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορει!για τον Α ή Β λογο αυτη ειναι η απαντηση!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα ρε Κωστα. Επιτελους. Τοσο πολυ σας μπερδευα τους υπολοιπους; Χαχα οκ καλο βραδυ και ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα σημερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να διευκολύνεις και για να έχεις τις απαντήσεις που θέλεις από τα πιο έμπειρα μέλη, καλό θα ήταν να προσπαθείς για πιο καλές φωτογραφιες. Ή να προσπαθούσες να τραβήξεις μερικά μικρά videos τα οποία θα τα ανέβαζες στο youtube ή στο photobucket και να μας έβαζες εδώ τα links. Πιστεύω ότι έτσι τραβάς το ενδιαφέρον των άλλων και δεν κουράζεις. Πιστεύω ότι έχεις και την υπομονή και τον χρόνο για να τα κάνεις αυτά. Φιλικά και από μένα, Γιάννης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το να σου πουμε οτι μπορει να αλλαξει χρωμα ενα λεπι ενος χρυσοψαρου σε μια μερα δεν ειναι δυσκολο καθ ς ισχυει. Το ζητημα ειναι εαν οντως ειναι κατι τετοιο (εγω απο οσο καταλαβα απο τη φωτογραφια που δεν ειναι καλης ποιοτητας δεν το βλεπω για αλλαγη χρωματος) ισχυει. Διαφορετικα μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απο μια απλη βρωμια που θα φυγει (τηνειχα παθει εγω με δικο μου χρυσοψαρο) εως καποιο παρασιτο η μολυνση. Για να βγει ακρη απο αυτο ομως θα πρεπει να βγουν καλυτερες φωτογραφιες η βιντεο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |