|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες Κλεοβουλε; Φοβάμαι μην βρω τις βαλλισνεριες αλλου για αλλου; Τα saulosi πως τα πανε με την ροη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα saulosi και όλα τα mbuna αρέσει η ροή και θα τα δεις να παίζουν κόντρα στο κύμα
![]() Το σημείο που εμφανίστηκε κυανό, ρούφα το με μια σωλήνα (μαζί με την άμμο) και αν ξαναφανεί ίσως να πρέπει να ρίξεις οξυζενέ. Με τα φυτά θα δεις. Ανάλογα με τη θέση που θα βάλεις τον κυκλοφορητή ίσως πρέπει να μετακινηθούν για να παρασέρνονται όμορφα τα φύλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω την γλύτωσαμε αφου δεν εχει εμφανιστεί ξανα . Εβαλα και ενα wave maker 3000ltr/h και "ζωντάνεψε" και το ενυδρειο! Ας ελπίσω οτι δεν θα ξαναεμφανιστεί!
Ερώτηση! Υπάρχει περιπτώση τσακωμού αρσενικού με θηλυκό saulosi ή εμφανίστηκε και αλλο αρσενικό; Ο χρωματισμός παντως δείχνει να ειναι θηλυκό αφου ειναι πιο ογκώδες απο το αρσενικό (που εχει παρει απόχρωση του μπλε) και κατακίτρινο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάποια αρσενικά προσπαθούν να κρατήσουν χρώματα θηλυκού ακόμα και ενήλικα, αν είναι χαμηλά στην ιεραρχία. Έχω έναν σε τελικό μέγεθος που είναι πρασινωπός ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο συμφωνώ απλα ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το ενα απο τα δυο ειναι θηλυκό( το κίτρινο) αφου ειχε και ενα ψιλομπούκωμα πριν λιγο καιρο! Γιαυτο μου φάνηκε περίεργο να υπάρχει τσακωμός μεταξυ τους! Οχι φλερτ αλλα στόμα με στόμα δάγκωμα! Τι να πω...μπορει να βγηκε πολυ τσαμπουκας η κυρία;; Θα δείξει ο χρόνος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειχες δικο κλεοβουλε! Βγηκανε τρια αρσενικα και τρια θηλυκα! Ενας μπλε ενα γαλαζιος και ενας μωβοκιτρινος.... Και τωρα τι κανουμε; πως μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα; να προσθεσω δυο θηλυκα που εινα πιο ευκολο ή να ψαξω να δωσω καποιο απο τα αρσενικα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|