|
|
|||
|
|||
![]()
Πειρα τεστ νιτρικά περίπου 40 άμωνια πολυ λίγη 0,15 έως 0,25 αλλαγή εγινε χτες 20 λίτρα βακτήρια μπήκαν σημερα λίγη τροφή για να συνεχίσουμε μου ήρθε και η αυτόματη αναπλήρωση να μπει και αυτη και παμε σιγά σιγά
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Στράτο περίμενε να μηδενισεις Αμμωνία και μετά ξανά βάλε ζωντανό!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα συνεχίσω με τροφή για κανα 2 μέρες ακομα σε τούλι την βάζω και μετα απο μερικές ωρες την βγάζω και την Κυριακή θα παρω ξανα μετρήσεις να δω που ειμαι , μαζεύω και εξοπλισμό σιγά σιγά τωρα θελω σκιμμερ πείτε μου κανα καλο και φτηνό βρε παιδια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ότι σου έχουν πει και τα παιδιά από εδώ μέσα μέχρι να στρωθεί κανονικά το ενυδρείο! για τα σκιμμερ τα έχουμε πει και σε προηγούμενα ποσταρισματα.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στρατό έκανες τπτ ;
βρέθηκε τελικά το τι έφταιγε για της απώλειες; το καπάκι το έβαλες; Με το φωτιστικό τι γίνεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Με τις απωλειες λογικα η παραμετροι του νερου αμμωνια και νιτρικα αν και ειχα μονο ενα (πτωμα ) τα αλλα αφαντα.
καπακι το εβαλα για λιγο καιρο και το ξανα εβγαλα δεν νομιζω να πηδηξανε γτ τα παντα ηταν στεγνα . Με το φωτιστικο εχουν ερθει ολα τα πραγματα μενει μονο η ψυχτρα για να μπουν τα led καθως και η οθονη αφης για το arduino καθως αυτο που μας ηρθε ειναι με απλη οθονη . |
|
|||
|
|||
![]()
Στρατό το καπάκι μην το βαζεις και κατασκευαστής το εβαλε μόνο για να ανεβάσει το κόστος......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |