|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλες πανακούρ;
Βγαίνει μόνο σε συσκευασία λίτρου η οποία κοστίζει κοντά στα 50¤; |
|
||||
|
||||
![]()
Πανακουρ σε χαπι να παρεις να το διαλυσεις σε γουδι και να βαλεις την ποσοτητα που πρεπει.
Το χαπι εχει 1-2 ευρω το ενα. Θεσσαλονικη τα εχω ψαξει ολα τα κτηνιατρια και εχουν ολα την αλοιφη. Χαπι βρηκα μονο στον αμασλιδη στην ανδριανουπολεως. Θεσσαλονικη ομως Αθηνα δεν ξερω.
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα στον https://g.co/kgs/kqKIoB
80λεπτα τα δυο χάπια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάζεις το λινκ στην σελίδα τους γιατι αυτο απλά σε βγαζει στο google με την αναζήτηση που έκανες. Θέλω και εγώ να πάρω! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες αύριο που επιστρέφω σου φέρνω. Πες μου πόσα χάπια θες να δω αν έχει ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ..
Μπήκα στο site αλλα είδα οτι είναι Θεσ/νίκη. Φανταστείτε έχω ρωτήσει σε πόσα pet-shop και σε φαρμακεία που μου είπαν οτι έχουν και κτηνιατρικα και δεν είχε κανείς.. Ελεος! Και 4 να υπάρχουν, καλά είναι.. Σίγουρα δεν σε βάζω σε κόπο φίλε isidor? Μετά τις 6 που σχολάω έρχομαι όπου μπορείς. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τοσα χρονια στα ενυδρεια δεν ειχα ξαναδει planaria απο κοντα και ξαφνικα γεμισαν φέτος όλα μου......Σίγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα με τις γαριδες αμα βαλω μεσα panacur. Oι γαριδες μου ειναι neocaridina......Ειναι τόσο εκνευριστικα που μου έρχεται να ριξω μεσα στο ενυδρειο χλωρινη.....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες μερες να περιμενω? | DIMITRIUS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-06-10 18:45 |
θα λειπω για 2 μερες διακοπες.αμα δε ταισω τα γκαπυ μου θα πεθανουν? | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-07-09 19:22 |
SOS ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ | harris samos | Αναπαραγωγή | 9 | 13-04-09 16:23 |
Ποσες μερες καραντινα? | Andros | Χρυσόψαρα | 9 | 21-10-08 12:59 |
Labidochromis ποσες μερες | grkts | Malawi | 1 | 05-03-08 21:56 |