|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου βρε Χρήστο,
βγάλε και κανα βίντεο βρε να δούμε κίνηση ![]() Απο τις φωτογραφίες φαίνονται ζωηρά, λογικό, χρυσόψαρα είναι ![]() Και μεγαλούτσικα Αντε, ανέβασε το στον διαγωνισμό. Και κοίτα για τίποτα αυτόματες αλλαγές , γιατί όπως και εγώ, έχεις πολλά ψάρια για τα λίτρα σου, και βάλτο να σου αλλάζει 2 φορές την εβδομάδα από 40% για να μη φτάνουν τα νιτρικά σου τα 20ppm, και να είναι πιο ξεκούραστο για εσένα αλλά και για να μπορείς να λείψεις και 15 ημέρες. Θα συμφωνήσω και εγώ πως με καμιά ανούμπια θα δείξει ακόμα πιο πολύ, αν αντέξει την άλγη
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Τακη. Κοιτα το ξερω για τον αριθμο και τα ενδεχομενα ειναι δυο. Ειτε παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο (πιο πιθανο) καποια στιγμη, ειτε οπως ειπες αυτοματο συστημα αλλαγων. Το θεμα ειναι πως θα γινει αυτο στο σημειο που βρισκεται το ενυδρειο (σαλονι) χωρις να τα ακουσω απο τη γυναικα. Δεκτες εννοειται τυχον προτασεις σου. Οσον αφορα τις ανουμπιες, δε βαζω γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα τις φανε οι αλγες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Online άρθρο: '' A Brief History of Victorian Goldfish Globes and Goldfish-Hawkers'' | sarpijk | Χρυσόψαρα | 5 | 11-06-16 22:31 |
goldfish (shubunkin) | shubunkin555 | Χρυσόψαρα | 22 | 10-05-12 21:07 |
ranchu goldfish | janickrules | Χρυσόψαρα | 3 | 06-04-12 17:50 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |