|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτά που γράφει στην συσκευασία, μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι μια σοβαρή εταιρεία. Νομίζω ότι είναι Βούλγαροι που όμως όπως και σχεδόν σε όλα τα προϊόντα πλέον τα φτιάχνουν και αυτοί στην Κίνα.
Λέει ότι βγάζει 1000 lumens το μετρό και μετά λέει ότι το κάθε LED αποδίδει 14-16 lumens που αν το πολλαπλασιασεις δεν βγάζει αυτό το νούμερο. Και σε άλλες συσκευασίες τους βρήκα τραγικά νούμερα. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ίδια εχω βάλει στο εντλεράδικο του φίλου μου,
αλλά είναι 14,4w/m, λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα, αγορασμένη από Λεντοκοσμο. Γιάννη χοντρικά είναι τα λουμεν, με 16/λεντ είναι στα 960, με 14/λεντ είναι στα 840. Τα περισσότερα λεντ , αν όχι όλα, φτιάχνονται στη Κίνα, οι μεγάλες εταιρίες τώρα μπαίνουν σε αυτά, και ειναι και ακριβούτσικες, σε λεντοταινίες εχω δει πως έβγαλε και η GEYER, με 15-16 Ευρώ τα 5 μέτρα,
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λεντοταινίες 5:1 Red Blue (υδροπονίας) | gouliermos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 17-11-16 00:24 |
λεντοταινίες σε ριο180 | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 26-10-14 11:40 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |