|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χανει νερακι δεν λεω απο τις ενωσεις στι επιστροφες στο ενυδρειο απο το σαμπακι...αλλα μην φανταστειτε...αμα εχανε νερο θα το βλεπα...απο παντου εχω κοιταξει..ασε δε που οταν το πηρα το ειχα 10 μερες εξω γεματο και δεν εχασε...θα το ξαναπαρατηρησω...αλλα θα ειχα δει νερο δεν γινεται
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Οχι γιανναρε δεν το εβγαλα ακομα...πειραματιζομαι ακομα με το καινουργιο...περιμενω τα λεντακια...αυτη την εβδομαδα εδω θα ειναι λογικα...αλλα μετα θα περιμενω την θερμοαγωγιμη παστα...μπελας λεμε ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-02-17 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |