|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τους Γλύφτες με πείσατε
![]() Αληθεια εχει κανείς καμία φωτο με τα αυγά και το ποσο μπορεί να γεμίσει; Πάντως κάποια δουλειά θα κάνουν, αλλά θα επιβιώσουν κιόλας... Σωστα; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όποτε έβαλα zebra snails που είναι μεγαλουτσικα προτίμησαν την αυτοκτονία από τις κιχλιδες. Έχω ρίξει και λαθρο μερικές φορές αλλά ως δια μαγείας δεν επιβιώνουν
|
||||
|
||||
![]() ![]() Έχω στο ενυδρείο καμιά δεκαριά. Κατά καιρούς βρίσκω αυγά. Όχι πολλά γιατί μάλλον είμαι τυχερός και τα περισσότερα είναι αρσενικά ![]() Τα Nerite δεν κινδυνεύουν από τις κιχλίδες και επιβιώνουν μια χαρά. Πάντως μη νομίζεις ότι από μόνα τους θα σου γυαλίσουν τις επιφάνειες. Τρώνε σχεδόν όλα τα είδη άλγης/φυκών κυρίως όταν είναι μικρά (όταν μεγαλώσουν μάλλον προτιμούν περισσότερο την τροφή που ρίχνεις στα ψάρια). Χωρίς δική σου συμμετοχή (χεράκι+σφουγγαράκι) μη περιμένεις θαύματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dexfish : οτι έπαθα και γω με τα ramshorn! Οποτε λυπάμαι να δοκιμάσω τα αλλά
![]() Κλεοβουλος : δε λες οτι δε φαίνονται κιόλας... Απο οτι κατάλαβα πιο πιθανό ειναι μάθω τα νούμερα του τζόκερ παρα το φύλλο τους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά φαίνονται άσχημα πάνω σε σκούρες επιφάνειες και στα τζάμια. Αφαιρώ μόνο αυτά. Όσα είναι πάνω στις ανοιχτόχρωμες πέτρες μου δεν μ' ενοχλούν.
Αν καθαρίζεις το τζάμι κάθε βδομάδα πρέπει να βρεις τι ευνοεί τις άλγες/φύκη και να το αντιμετωπίσεις (φωτισμός/νιτρικά/έλλειψη φυτών..). Τζάμια καθαρίζω κάθε 3+ μήνες και αν χρειαστεί ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενώ καθάρισα όσο μπορούσα την άμμο, την ανακάτεψα και έλειπα μια βδομάδα αντίκρισα αυτή την πράσινιλα πάνω στην άμμο και και στο τζαμί!
http://imageshack.com/a/img923/4673/xRv0p6.jpg http://imageshack.com/a/img923/1247/IGUO8b.jpg Απο μετρήσεις με στικ εχω ΝΟ2 : 0 ΝΟ3 : 10 Kh : 6 Th : 7 Ph : 7.2 Θερμοκρασία 25.8 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά την άλγη εχω μειώσει φωτισμό και τροφή (σκέψου έχουν δαγκώσει ως και την ανουμπια..), νιτρικά ειναι σωστα; , απο φυτά εχω μια μεγάλη ανουμπια με 8 φύλλα, μια nana ανουμπια με 3 φύλλα και καμία 7-8 ρίζες Vallisneria, δε τα λες και λίγα, σωστα; Πρεπει μα κάνω κατι άλλο για τις άλγες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
πολλές απορίες μαζεμένες για το στήσιμο το καινούργιου μου ενυδρείου.......... | johnrc | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 10-05-14 15:09 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |