|
|
||||
|
||||
![]()
στη θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που θα την βρούμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για Βορεια προαστια, θα την βρειτε στο Χρωματοπωλειο "Μπαμπης", στη Λ.Ηρακλειου στο Ν.Ηράκλειο, ακριβως απεναντι απο το Δημοτικο Cinema "3 Αστέρια".
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην Θεσσαλονικη θα βρειτε σιλικονη καταλληλη για ενυδρεια στο Praktiker Με το ονομα Profi 4000 και την επισημανση 100% καθαρη σιλικονη. στα 2,60€ !!! και σε μαυρη και σε διαφανη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Η profi 4000 υπάρχει και στα Καρφούρ.
Οσοι περνάνε από Μεσογείων στην Αγ.Παρασκευή ο Μαλλάς έχει της Den Braven +- 3,5euro.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.Η PROFI ΔΕΝ εχει σιλικόνη για ενυδρεία.Και η σιλικόνη της DEN BRAVEN με τα 3,5 ευρω δεν είναι ενυδρείου.Του ενυδρείου Den Braven την έχω στο μαγαζι μου 6 ευρω αγορασμένη μεσα απο την Den Braven.Οσο για την μαύρη σιλικόνη απο οτι με έχουν ενημερώσει μεσα απο την Den Braven δημιουργεί τοξικότητα και την έχου καταργήσει.
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ταλαιπωρειστε ηθελα να ηξερα.
![]() δοκιμασμενη με πολυ καλα αποτελεσματα - για μενα η κορυφαια- logo 1000 !! |
|
||||
|
||||
![]()
Η DEN BRAVEN βγάζει την: AQUA SILICONE (άσπροκιτρινοπράσινο σωληνάριο), που είναι ειδική για ενυδρεία, χωρίς τοξικότητα και εγγυημένη, που είναι ότι πρέπει για τα ενυδρεία μας.
Τιμή = 5 ευρώ στον: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Παγκράτι Αγ. Φανουρίου 4 210.7017087 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα και εγω σημερα μια Profi 4100 απο το Μακρο,4000 δεν ειχε, εινε 100% καθαρη σιλικονη οπως αναγραφη,η ασπρη βεβαια λεει made in Greece
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και η den braven, αρκεί να αναγράφουν 100% σιλικόνη. |
|
||||
|
||||
![]()
Η Den Braven λήγει 18 μήνες μετα την ημερομηνια παραγωγης.Αποφύγετε τις μαυρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
χαζη ερωτιση:αν μας πεσει σιλικονη στο τζαμι,πως βγενει?υπαρχει προβλημα αν ξεραθει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια ξυστρα τζαμιων.. θα βγει.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιω την Aqua silicone Den Braven και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.Απολυτη εγγυηση.Με αυτην κολλησα ενυδρειο 350 λιτρα!ΣΤην Θεσσαλονικη την πουλανε στη Φραγκων ,τιμη 5.4 ευρω.Επισης για να καθαρισω τα τζαμια χρησιμοποιω σετ απο φαλτσετες για ξυσιμο και μετα καλο καθαρισμα μονο με ασετον.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |