|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ledακια συνέχεια. (θα σου στείλω φώτο να δείς τα δίκά μου). Οι αδιάβροχες λεντοταινίες έχουν θέμα με τις συνδέσεις και χαλάνε γρηγορότερα. (εκτώς αν κάνεις καλές μονώσεις στις ενώσεις).Εμενα είναι IP44. Αυτές λοιπόν τις λεντοταινίες που έχω, τις προστατέυω με θερμοσυστελόμενο καλώδιο (βλέπε φώτο πάνω κάτι πολύχρωμα καλωδια), μπορέις να βάλεις και πυράντοχη σιλικονη αν και δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες. Μαζεύουν υγρασία άλλα έχω φυσικό αερίσμο. Τωρα οσων αφορα τους μετασχηματιστες ειναι σταθεροποιημενοι για λεντοταινίες. ( ετσι τα ζητάς), δεν είναι λαπτοπ. ------------------------- Παράθεση:
κουτί. ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rat. : 03-02-17 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λεντοταινίες 5:1 Red Blue (υδροπονίας) | gouliermos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 17-11-16 00:24 |
λεντοταινίες σε ριο180 | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 26-10-14 11:40 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |