|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μεταφορικά είναι πολλά
![]() ![]() Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου θεοφιλε σε ευχαριστω για την πληροφορια.εννοεις τα μεταφορικα για να το παραγγειλω απο εκει????και κατι αλλο???περιπου τιμη για ενα ηλεκτρονικο ph metro??????(καλο).μου ειπε καποιος οτι εχει περιπου 50 ευρω.ρωτησα σε ενα petshop και μου ειπε αν θελω καλο κανει 300ευρω.ειναο αληθεια οτι τα φτηνα κανουν λαθος μετρισεις???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 13-02-06 στις 14:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη, έκανα πλάκα... ¶κου εκεί 100 ευρώ ακριβότερα! Αν τους ρωτήσεις γιατί τόση διαφορά, θα σου πουν λόγω μεταφορικών... Μπούρδες δηλαδή.
Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ μην κάνεις edit σε μυνήματα που έχουν απαντηθεί......γιατί μετά δεν έχει άδικο ο Fonamstel να μιλάει γιά σουρεάλισμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αγορα Co2 με ενδιαφέρει, παρακαλώ όπως έχω τις απόψεις σας ώστε να παραγγείλω την κατάλληλη συσκευασία για το ενυδρείο μου που είναι φυτεμένο και είναι περίπου οπως υπολογίζω γύρω στα 350λιτρα καθαρό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Starting with cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:14 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |