|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλοριζικος!πολυ ωραιος!συμφωνω με το γιαννη για τον τυπο των ray-extensions,απλα οι ακτινες ειναι λιγο μπερδεμενες,κυρτες και διαφορων τυπων,γι'αυτο μπερδευει
![]() Παράθεση:
με συνεχεις επιλεκτικες διασταυρωσεις μεταξυ των ηδη υπαρχοντων μορφων ct ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφος να σου ζησει και να το κανεις γρηγορα μπαμπακα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς ούτε τον χρόνο έχω άλλα ούτε τις γνώσεις για να τον ζευγαρώσω ....
![]() αν και πολύ θα το ήθελα .... δεν μου είπατε .... το στρώσημο που ανέφερα στο αρχικό μου ποστ θα είναι αρκετό για να έχουν οι μονομάχοι μου καλές συνθήκες νερού ? αλλαγή γίνεται το 30% κάθε εβδομάδα ....
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνεις μετρήσεις δεν μπορείς να πεις με σιγουριά! Τώρα βέβαια με την αλαγή νερού που κάνεις είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα! Κάνε κάποιες μετρήσεις και αυτές θα δείξουν αν είναι στρωμένο το ενυδρείο σου ή όχι.
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς δεν έχω προμηθευτεί ακόμα τα κατάλληλα τεστ... αν και κακός βέβαια που δεν το έχω κάνει ακόμα ....
απλά φαντάζομαι πως με νιτριβεκ για 10 μέρες και με μονομάχους για κατοίκους και με τις ,πάντα στην ώρα τους, αλλαγές νερού είμαι σε καλά στάδια ..... βέβαια όταν ,μόλις βρώ χρόνο, βάλω στα φίλτράκια και syporax θα νιώθω ακόμα πιο σίγουρος ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντως θα'ταν καλο να'χουμε τιμες απο τις μετρησεις
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gavros vs Cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:04 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |