|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα λαθος για τα ραμιρεζακια μου. Πηρα τα μισα αυγα και τα αλλα μισα εξαφανιστηκαν όπως περιμενα και όπως πιστευα πως τα τρωνε λογω απειριας.
Απλως τελικα δεν ειχα υποπτευθεί ότι κανουν ότι και τα σκαλαρια που αναπαρηγαγα καποτε. Μεταφερουν τα μικρα στο σταδιο που εχουν ουρίτσες χωρις ακομη να εχουν κολυμπησει ελευθερα. Καπου τα ειχαν εναποθεσει χωρις να μπορω να τα δω...και σημερα σκασανε βολτα οικογενειακως. βιντεο σε κακη ποιοτητα λογω κινητου και μαζι με το κιτρινο νερο δεν αφηνει να φανουν τα υπεροχα χρωματα τους. τα μικρα φαινονται μετα τα πρωτα δευτερολεπτα Η διατροφή τους παραμενει δυσκολη . η υγρη τροφη που μου βρηκαν τελικα ηταν υγρο για να μεγαλώσεις την αρτεμια και όχι το γονο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι! πανεμορφα πανο να τα χαιρεσαι
![]() @tsala ναι βρε αυτη εννοω ![]() εχεις δικιο πως δεν ειναι αυγα.σκεφτομουνα τα αυγα που πηρα εγω για να κανω decapsulate οταν εγραφα, και γραφτηκε εκ παραδρομης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο Πανο να σου Ζησουν!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι παιδια. είναι πολύ δυσκολη η διατροφή τους. το παλευω με ινφουσορια και σε αυτά που εχω απομονωσει..και στο "οικογενειακο" ενυδρειο ριχνω.
|
||||
|
||||
![]()
Πανούλη μου χάρηκα πάρα πολύ για τα μικρά !!
![]() ![]() Τροφή σου είχα πεί http://www.ebay.co.uk/itm/JBL-Nobilf...IAAOSwqu9VKrRK ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι αυτη η υγρη τροφη ειναι οκ! (οχι σαν της ocean βεβαια)
μονο στα pet city ομως βρισκεται (κι αν την εχουν διαθεσιμη) |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Αρτεμησια!
δεν την εχουν. και από ebay δε στελνει κανεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι, το κανουν αυτο τα ραμιρεζακια...
να σου ζησουν Πανο! μος ,μος και παλι μος...αν εχεις μπολικη για μερικες μερες , θα μεγαλωνουν μονα τους...επειτα δινεις αρτεμια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΑΜΙΡΕΖΙ ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-07 12:08 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |