|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ατμοσφαιρικο το πρωτο με τα επιφανειας να φτανουν χαμηλα..πιστια δεν ειναι;Αλλα κ τα υπολοιπα σουπερ!!!
Να ρωτησω κατι βρε Νικο,φανταζομαι co2 πεφτει σε ολα,εχεις ας πουμε κανα 2 μπουκαλες και κανεις διακλαδωση να πηγαινει σε ολα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φτανουν χαμηλα γιατι ψαχνουν για τροφη. Δεν εχουν σε ολα co2, σε 3 απο τα παραπανω δεν εχει. Στα περισσοτερα ειναι ελαχιστο. Μπουκαλες εχω 5, 5-6 kg, δυο χρησιμοποιω, οι αλλες ειναι ρεζερβα. Σε μια μπουκαλα ειναι, ειχα παρει ενα μανομετρο με 6 εξοδους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφα τα ενυδρεια και οι γαριδες φαίνονται υγιέστατες!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχανε μεινει 4 γαριδες, μετα απο σχεδον ενα μηνα , για την ακριβεια 27 ημερες , στους 27,6c , μια θυληκια αφησε 4-6 γαριδαδκια , δεν ειμαι ακριβως σιγουρος στον αριθμο.
Τωρα εχουν αυγωθει 2 απο αυτες, πρεπει να εχω 3 θηληκες και εναν αρσενικο. Στην φωτο το μικρο ειναι 12 ημερων . ![]() ![]() Να και μια με τα γαριδαδικα ολα μαζι. ![]() Δειτε διαφορα σε μεγεθος topaz blue με crs . Οι topaz δεν μεγαλωνουν, οπως οι crs και rcs , γενικα δεν φορτώνονται λογο μεγεθους , οπως και οι sulawesi πολλα αυγα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα οι sulawesi ειναι ονειρο οι γαριδες τι να λεμε..
![]() Σε τι παραμετρους τις κρατας;μονο οσμωση;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |