|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μινι χρυσόψαρο, προφανώς είναι μωρό χρυσόψαρο,
που γεννήθηκε στο ενυδρείο που έχεις και τη γλύτωσε που δεν το έφαγαν τα άλλα. Αν τα ψάρια είναι αυτά που μας έχεις δείξει σε άλλο θέμα τότε το χρώμα του είναι σκούρο και σιγά σιγά θα αλλάξει, έχει το χρώμα του άγριου χρυσόψαρου
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
ο κυριος μεσιε Τακη είναι original mini, δεν τον ρώτησα βεβαια αν είναι ΑΕΚ χαχαχαχα ενοειται αφου τον πήρα από μαγαζί, έτσι μικρούλη και ...σπάνιο που τον πέτυχα. χαιρει υγειας και συγκατοικεί.. με το κόκκινο παρεακι. Τι όμορφο ενυδρειο που εχω φτιαξει! αρχειο την έχεις την φωτογραφία μου Τακη ![]() βλέπεις την άλγη εκεί στο τζαμάκι?. τα ασπόνδυλα σου το έχουν κάνει τζζζζζζζζζζζζζζζζζτ να τριζει απο καθαριότητα. εγινε, φωτό σύντομα γυριστρούλα, με το υποδεκάμετρο μου δίπλα να αποδειχτεί το σπάνιο του μεγέθους και χρώματος του.... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν είπες πως τον αγορασες
και σίγουρα δεν είναι μίνι και ακόμα πιο σίγουρα είναι πως αυτό δεν δικαιολογεί την απόκτηση του , αφού έχεις ήδη 2 χρυσόψαρα σε πολύ μικρό χώρο, εκτός και αν απόκτησες άλλο πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |