|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ο Σάκης.....
Με αυτά που άκουσα περίμενα λιγότερα φίλε! Το ενυδρείο πολύ καλό με μερικες λεπτομεριες θα είναι Εκθεσιακό!!!! ![]() Θαν πρότεινα για αρχή να βελτιώσεις λίγο την ροή σου ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι!! να ακούς καλά λόγια!!
Ευχαριστώ παιδιά. Σάκη όπως σου είπα μου αρέσει η κουβέντα η καλή παρέα & όλες η άποψης ευπρόσδεκτες. Γιά πεσμου για τήν κηκλοφορια προτάσεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ένας κυκλοφορίτής όσο δυνατός και να είναι δεν μπορεί να κάνεις δυνατή ροή. περίεργο αλλά έτσι είναι.
πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο για να δημιουργήσεις καλύτερη ροή σε όλο το ενυδρείο και όχι σε ένα σημείο με νεκρα σημεία. |
|
|||
|
|||
![]()
Η vortech οκ το ερώτημα είναι να βάλω μία η οπία να είναι σταθερή η να διακείμενοι τήν ροή της?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα άμα δεν μπορείς να κάνεις κυματισμο 7εκ τουλάχιστον καλύτερα συνεχόμενη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω στό υπόγειο πρέπει να έχω μία (από τής πρώτες που είχα πάρη καμία 2000l ), θα τήν βάλω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-02-17 στις 00:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη τα 2000λτ ειναι λίγα. Ποια ειναι η αντλία?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Ο Τακης | bettaki | Bettas | 4 | 11-12-09 14:49 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |