|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θα ειναι επιθετικες στα νεμο? ησυχα λενε στα διαφορα site οτι ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα οχι δεν πιστεβω να σου διμιουργισουν προβλημα ειναι πολυ ισιχα ψαρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
περμενω αυριο 3 chromis veridis μικρα ,1 αστερια αμμου και αλλο ενα trochus snail
Εχω αλλο ενα trochus και κανει καταπληκτικη δουλεια με την αλγη , γκαζομηχανη ειναι! Εβαλα και αλλο 1 φωτισμο μπλε (24 leds) σωληνα με βεντουζες γιατι το φως ειχε μια μικρη αποχρωση προς το κοκκινο .Τωρα ειναι πιο σωστα τα χρωματα φωτο θα βαλω μολις μπορεσω Αρχισε και μια πρασινη αλγη,ειναι σκληρη ,μαλλον ξεκινημα κοραλινης πρεπει να ειναι ειναι νομιζω ,σαν να εχω βαψει τον βραχο με χρωμα θα βαλω φωτο να μου πειτε φωτος |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Μιχαλη!
πανέμορφος ο ύφαλος σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα , ηρθαν τα ψαρακια , αλλα απο τα 3 chromis το 1 ηρθε πεθαμενο.
Ειναι πολυ μικρουλια ομως Εστειλα mail για αντικατασταση ,οποτε περιμενω το 3ο Ο αστεριας χωθηκε στην αμμο μολις τον εβαλα στο νερο και εξαφανιστηκε |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη. Δώσε μας λίγες πληροφορίες για το νεο φωτιστικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, θα το βγαλω φωτο μολις μπορεσω το φωτιστικο, ειναι επιπλεον σ αυτα που ειχα ηδη
Εχω θεμα με τα νεα ψαρακια, δεν φτανει που ηρθε 1 πεθαμενο, ενω ειχα τα 2 νεα chromis στο ενυδρειο,γυριζοντας σπιτι τωρα βρηκα μονο το ενα !! το αλλο εχει εξαφανιστει, δεν υπαρχει πουθενα οσο κ αν εψαξα ουτε το πτωμα του πουθενα! ![]() Μονη υποθεση που μπορω να κανω ειναι να ειχε περασει μεσα στον κυκλοφορητη απο τις οπες του και να το εκανε σκονη! Γιατι ειναι πολυ μικρα και λεπτα αυτοι οι χρωμιδες που ισως και να χωρανε στις οπες του κυκλοφορητη ,ειναι περιπου 1,5 εκατοστα μηκος και μερικα χιλιοστα πλατος το πολυ 0,5 εκ ισως και λεπτοτερο ![]() edit: τελικα βρεθηκε το χαμενο... ηταν αναμεσα σε 2 βραχους τρυπωμενο. Εριξα τροφη κ βγηκε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/New-Waterpro...3D302006093297 υπαρχει και αυτο με τηελεκοντρολ κ κανεις οτποιο χρωμα θελεις: http://www.ebay.com/itm/IP68-Waterpr...3D391668118210 η φωτο ειναι του δικου μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |