|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι από εκεί,ανάμεσα στις πέτρες δεν θα είναι πάρα πολύ(θα την διώξουν τα ψάρια).
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα.θα την παω στα στους 5 ποντους.κ κατι ακομα.η θολουρα θα φηγει?μιαζει σας βρωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει μόνη της!
|
|
||||
|
||||
![]()
Την άμμο την έπλυνες πριν τη βάλεις μέσα;
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε.αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως βγηκε τοση πολη απο την στηγμη που εβαλα συμφωνα με το ηπομνημα.σε ευτα τα λυτρα κ τις διαστασεις 30 με 35 κιλα επρεπε να βαλω
------------------------- την επληνα ναι.απλα δεν ξερω αν ηταν αρκετο η ηθελε παραπανω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 31-01-17 στις 00:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτάω γιατί κ εγώ πρόσφατα έβαλα άμμο θαλάσσης (αν και είχα ζητήσει ποταμίσια) και υπέφερα για να την πλύνω, και πάλι είχε τρελή θολούρα μέχρι να καθαρίσει το φίλτρο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη κ καλα να μην ειναι πλημενει το νερο θα καθαρησει απο το φιλτρο ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,εγώ αφού μετά από δυο-τρεις ώρες κουράστηκα,την έβαλα, και άφησα το φίλτρο να κάνει τη δουλειά του, αλλάζοντας το βαμβάκι κάθε μέρα για δυο τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά..
|
||||
|
||||
![]()
θα αργήσει λίγο να τη καθαρίσει,
και αρκετή σκόνη θα κάτσει κάτω και θα σηκώνεται με το παραμικρό. Για αυτό καθάρισε την καλά. Ενα ωραίο κόλπο που έχω δει, βάζεις ένα τούλι επάνω σε κουβά, το στερεώνεις καλά, ρίχνεις την άμμο και το λάστιχο με το νερό να τρέχει επάνω, έτσι καθαρίζεις και την άμμο , αλλά την κάνεις να έχει ίδια σχεδόν κοκομετρία , γιατι τα χοντρά μένουν στο τούλι και τα πετάς
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |