|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεόδωρε
-θα το φτιάξεις μόνος σου και θέλεις να αγοράσεις τα τζάμια? -θα το παραγγείλεις να στο φτιάξουν? -σε ποιά πόλη βρίσκεσαι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολο και καποιος απο εδω , που μενει κοντα θα μπορεσει να ερθη και να το κολληση μετα συνοδια , καμμιας πανσετας και ρετσινας . ![]() Ειμαι εξω απο Ναουσα . Επισης οσων αφορα τον φιλο Κωστας Μ , σκεφτομουνα σε καθε κόλληση να μπει ανοξειδωτη γωνια . Επισης extra clear σκεφτομουνα μονο για την προσοψη . Ολα τα υπολοιπα με απλο ( πρασινο) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία φίλε!
Για εκεί που είσαι δεν έχω ιδέα. Πάντως δεν είναι κάτι απλό να κολληθεί ένα 2μετρο ενυδρείο και επίσης νομίζω ότι πρέπει να βάλεις 12άρι με κόντρες πάνω-κάτω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o Μηχαηλιδης γδερνει συνηθως , αλλα ειναι αψογα κομμενα, καθονται απο μονα τους ακριβως τα τζαμια... ρωτα , δεν εχεις να χασεις κατι.
υπαρχουν και πολλοι μπακαλιδες.. το τζαμι απο 12αρι και πανω.. |
|
||||
|
||||
![]()
δωδεκαρι με κοντρες(τουλαχιστον) με κλειστα ματια.
ουτε να το σκεφτεσαι για δεκαρι σαυτες τις διαστασεις. εγω θα φοβομουν και να ακουμπησω τα τζαμια με δεκαρι στα δυο μετρα μηκος και 70 υψος. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπαρχει μεταλλικος σκελετος με δεσιματα πανω κατω θεωρω οτι με 10αρι ειναι ενταξει εκτος του πατου (λιγο πιο χοντρο θελει) τωρα οι πιο εμπειροι ισως ξερουν καλυτερα παντως οτι και να καταληξεις να βαλεις θα ειναι ενυδρειαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο υπολογιστής λέει 15αρι. Τώρα το τι ... θεωρείτε... χωρίς να έχετε κολλήσει ποτέ ενυδρείο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και ο υπολογιστης μιλαει για ακουμπιστο γυαλι σε γυαλι μονο με την σιλικονη (συμφωνοι) ο Θοδωρης μιλαει για μεταλλικο σκελετο απο οτι καταλαβα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οταν τρωνε οι κιχλιδες απο την επιφανεια | giorgos afriki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-10-14 10:15 |
'Οταν πας γυρεύοντας (Mantis shrimp) | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 6 | 08-03-13 08:13 |
Οταν οι προσπάθειες αποδίδουν... | tsoum | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-01-12 20:57 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |