|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
υπεροχες εικονες!!!
Αντε καλες αναπαραγωγες να διαδωθουν αυτά τα πανέμορφα ψαρια!!!
|
||||
|
||||
μακαρι πανο,ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
Πολύ ομορφα!!!
Σαν την Αμερική δεν εχει(Συγνωμη Κλεοβουλε) Το ενυδρειο είναι τοσο προσεγμενο που πιστευω δεν θα αργησεις να δεις αναπαραγωγή, ετοιμαζε τις καμερες σιγα σιγα
|
||||
|
||||
αμα δω και αναπαραγωγη απο αυτα,δε θελω τιποταλλο
βασικα δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει σε ενυδρειο σαν αυτο. διαβαζω κατι τρελλα πραγματα για τριγκαρισμα αναπαραγωγης κλπ απο χομπιστες στο εξωτερικο,που δεν ειμαι σιγουρος πως μπορω να τα κανω εγω. extreme αλλαγες νερου,σκληροτητων και πεχα,που μου φαινεται απιστευτο πως δεν χανουν ολα τα ψαρια τους σε μια μερα. αν υπαρξει αναπαραγωγη με πιο απλες διαδικασιες,θα γελανε και οι πετρες μιλαμε ξεκινανε να σκληραινουν το νερο 4-5 μηνες πριν (φτανουν και πεχα 8 να φανταστεις)και ξαφνικα κανουν μια αλλαγη με πολυ πιο μαλακο νερο που τα τριγκαρει. θελει μελετη ακομα το πραγμα.δεν εχω κατσει ακομα να το μελετησω γιατι ασχολουμαι με το στησιμο ακομα και πως ειναι τα ψαρια. αν κατσει αναπαραγωγη ετσι απτο πουθενα παντως θα μου κανει τρελλη εντυπωση. |
|
||||
|
||||
Ποιες καμερες?
Τις γεννηστρες και τις αρτεμισιερες να ετοιμασει. Αυτο ο χωρος που εχει τη βιβλιοθηκη αριστερα του ενυδρειου, ειναι οτι πρεπει για ενα rack.
|
||||
|
||||
Ευχομαι να δεις ουριτσες συντομα...
https://www.youtube.com/watch?v=EC33R1kAoz4 Πολυ ωραιο γινεται... Βαζε φωτογραφιες!Μην σταματας!!! Υ.Γ. Αν σ'ενδιαφερουν ριζες κομμενες απο μενα, απο καποια θαμνοειδη που βρηκα σε βουνο που ειχα παει προσφατα για δουλεια, χωρις καποια επεξεργασια προς το παρον, πες μου! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σωστος Τις καμερες θα τις παμε εμεις όταν θα παμε να του παρουμε συνεντευξη. Διδαξε τα πληθη kgf!! Ασε τους ξενους να ανεβοκατεβαζουν σκληρότητες ph, εσυ βαζεις αγαπη μην μασας ρε
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχα!
ετσι ειμαστε εδω,"make love not war" κλπ |
|
||||
|
||||
Μια χαρά πάει... αλλά... βλέπω άλγη, στην λευκοκεφάλα;
|
|
||||
|
||||
Τι αλγη βλεπεις νικο? καφε μηπως?
Συνδεσα τον κοντρολερ για τα φωτα σημερα.ενταξει... Δεν εχω ξαναδει πιο ομορφο πραγμα σε ενυδρειο.τι moonlight κ ιστοριες.αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε. Οποιος εχει λεντ και θελει ανατολη δυση,παρτε τον.για 20-25 ευρω αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω πραγματικα. |
|
||||
|
||||
Πράσινο πάνω στο φύλο... είδα ωρέ;
Πέστα κι εσύ... εγώ το έχω δει το "έργο".- |
|
||||
|
||||
μπορει να ειδες και πρασινη γιατι τα φυτα ηταν σε αλλο ενυδρειο.μια βδομαδα ταχω.θα φυγει δεν προκειται να την παλεψει η αλγη σαυτο το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
respect Γιώργη!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ κλεοβουλε!
|
|
||||
|
||||
Αχχ τι μου θυμησες τωρα......
Υπεροχο το ενυδρειο...... |
|
||||
|
||||
Μπάαααα το χω δει από κοντά............μάπα είναι..........συγχαρητήρια Γιώργαρε πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!!
|
|
||||
|
||||
Βρε Γιώργο, είναι λιγότερο σκούρο ή μου φαίνεται ;
Πάντως είναι πανέμορφο, και προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ έτσι , λιγότερο σκούρο Μπράβο βρε !!
|
||||
|
||||
ναι ειναι λιγοτερο γιατι αφαιρειται μαυριλα με τις αλλαγες.
ενα βελανιδι βαζω μεσα μονο και θελει αλλαγμα τωρα. αν βαλω περισσοτερα θα μαυρισει παρα πολυ. θα σκουρηνει παλι τωρα μολις το αλλαξω. αλλα εχει προστεθει και μια λεντοταινια οποτε εχει και λιγο περισσοτερο φως. ξεγελαει και η φωτο λιγο γιατι ειναι ασπρομαυρη. |
|
||||
|
||||
Για το ασπρόμαυρη κάτι φαίνεται, αλλά με μπέρδεψαν τα φυτά που είναι πράσινα
|
||||
|
||||
Φοβερη φωτογραφια η τελευταια κ τα ψαρια ονειρο!!
Κι αυτο το μακρυ ξυλο ωραιο τι ειναι; Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
θενκιου!
το ξυλο ,πλατανος εκ του κηφισου... |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αχτύπητο Γιώργο αχτύπητο Από τον Κηφισό το ξυλάκι αυτό???
|
|
||||
|
||||
Μεγαλωνουν τα πουλακια μου.
|
||||
|
||||
με τοσο φαι που ριχνουν τι να κανουν? ακομα κιεγω φουσκωνω που τα βλεπω.μετα το ταισμα πινω κιεγω μια σοδα
@stanisalus ναι γιαννη |
|
||||
|
||||
υπεροχες οι φωτο!
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
+1
Τα λέει ο μάστορας και δεν τον ακούτε. Σπάκουρης εγγύηση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |