|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα αδερφε!!!!!!
Μια απο τα ιδια και εδω...οπως τα ειπες.. Ρωταω την γυναικα χρωματισμους και αφου παρω αποψη παω στο μπανιο,γραφειο και επειτα μπαλκονι αν ειναι μερα...!!!χααχαχαχαχαχαχ Ξεκινησα με νιτρωδη σημερα,αφου και ειδα εναλλαγη του χρωματισμου δεν μπηκα στην διαδικασια για αμμωνια... Εκανα μια αλλαγη τωρα στα 50 λιτρα και θα μετρησω σε 10 λεπτα απο τωρα να δω τι γινεται...
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να δούμε προκοπή με το διαόλι...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εκανα αλλαγη στα 50 λιτρα οπως ειπα και επειτα απο 10 λεπτα διαπιστωσα παλι τα ιδια...Νιτρωδη αλλα και αμμωνια...
Ετσι πηρα δραστικα μετρα...(μπορει και να μου βαλετε χερι αλλα τι να εκανα στα γρηγορα) Αδειασα περιπου το 80% του νερου...και εκανα μεταφορα νερου απο τα χρυσα...το οποιο ηταν στους 20 βαθμους... Επεσαν τα νιτρικα,για την αμμωνια δεν ειμαι και τοσο σιγουρος... Θα δω παλι σε λιγακι... Πολυ βαβουρα ομως ρε παιδι μου...και το εχω μπολιασει και 2 φορες...δεν μπορω να καταλαβω γτ...σημερα ταισα κιολας γτ τα λυπηθηκα,εννοειται παρααα πολυ λιγο... Οι τροφες θα με βγαλουνε παραααααα πολυ καιρο πιστευω.... Ακομα prime δεν εχω και δεν βλεπω φως κιολας να αποκτησω απο την παραγγελια που ακομα περιμενω...ετσι εστειλα σε ενα μαγαζι για 2λιτρα να δω τι θα πει και αν βρω 3 ατομα ακομα να το παρουμε περιπου 13-14 ¤ να βγαινει τα 500 μλ Θα δειξει...
|
||||
|
||||
![]()
Αφου σου ειπα αν χρειαστεις πες δεν ακους..........
Μπολι παιρνεις απ τα χρυσα? Παραξενα πραγματα....... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι χρησταρα απο τα χρυσα...εεε ειπα οτι θα σταματησει και θα στρωσει αλλα δεν...μεχρι στιγμης αφηνα νερο παντα καμια 50αρα απο την προηγουμενη οποτε ολα καλα..για αμεσες ενεργειες καλο θα ηταν το πριμε..παραξενα πολυ τα πραγματα οντως..και να πεις οτι εχω κανα τσουρμο ψαρια η οτι ταιζω χουφτες..καμια σχεση ουτε στο ενα ουτε στο αλλο και αυτο που κανει εντυπωση...
Και τωρα παλι που μετρησα παλι εχω και αμμωνια και νιτρωδη..στο 0.25 Θα τα πουμε και αυριο απο κοντα...
|
||||
|
||||
![]()
εστρωσε.!!
Σταθερες τιμες 2 μερες τωρα...για να δουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε πια μας εσκασε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |