|
||||
|
||||
![]()
Με μια γρηγορη αναγνωση του εντυπου πληροφοριων ασφαλειας βλεπω κυριως καποιες παρενεργειες σχετικα με αλλεργιες και ασθμα...
http://www.apifishcare.com/pdf/3314_...-15-903_AM.pdf Αν καποιος αντιμετωπιζει τετοια προβληματα ας φροντισει για τον αερισμο του χωρου που βρισκεται το ενυδρειο σε περιπτωση θεραπειας και να μην ερθει σε επαφη με το δερμα του το φαρμακο καλυτερα. Εγω εχω και αλλεργιες (στην σκονη και στη γυρη που αναφερεται και στο εντυπο) και ασθμα, το εχω χρησιμοποιησει και δεν με πειραξε. Γενικα συμφωνω με τον Κλεοβουλο... Τα παραπανω που ειπα αν δεν κανω λαθος αφορουν το cajeput oil σαν ουσια, το οποιο ομως στο melafix βρισκεται σε πολυ χαμηλη συγκεντρωση... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bettas και Melafix. | Dimitris77 | Bettas | 4 | 16-11-15 17:48 |
DIY Melafix / Pimafix | Nick74 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 27-10-14 21:40 |
melafix-pimafix | vasilhs | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 3 | 09-04-14 21:31 |
MelaFix | beeromixalhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-12-11 00:14 |