|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα και τα 2 δυο Νίκο.
Να σου ζήσουν
|
|||
|
|||
![]()
Η δράκενα θέλει προσοχή λεων.
Θέλει πολύ ζωντανο για να τρέφεται και άμα στο ενυδρείο υπάρχουν και άλλα ψάρια που τρώνε την ίδια πολύ φορές νομίζουμε ότι έχει να φάει ενώ δεν έχει... Ο εμπλουτισμος με ζωντανό είναι μια καλή διαδικασία. Επίσης εάν είναι τυχερός μπορεί να φάει και κατεψυγμένη τροφή! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mathiu;990532]Πανέμορφος φιλε Νίκο! Να τον χαίρεσαι!
Ευχαριστω φιλαράκι μου να εισαι καλα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιάννη,Μακαρι να ειναι τυχερός και υγειής!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα Σακη σε Ευχαριστω φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα λεων!
Ολα απο Αμερική ή Ασία έρχονται απλα κανουν ενδιάμεση στάση στο κατάστημα της Ευρώπης πριν σου αποσταλεί! Όντως ομως στέλνουν τυχαία κάποια ψάρια στην Ελλάδα και αυτο ειναι τσεκαρισμενο και διασταυρωμένο απο τα μαγαζιά που στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίνε για να είμαστε δίκαιοι! Κάτσε να δούμε πως θα παει και τον-την ζευγαρώνουμε αν ειναι! Το αρσενικό εχει μεγαλύτερο ραχιαίο πτερύγιο και πιο μακρύ! Προσπαθώ ρε συ λεων να βάζω αλλα βλεπεις οτι καμια φορά δεν μας παει και μετα στεναχωριόμαστε χωρις στην ουσία να φταίμε! Τα συγκεκριμένα τα εβαλα γιατι πηρα διαβεβαιώσεις οτι ειναι Καλη παρτίδα και αφού πρωτα τα ειχε 10μερες στο μαγαζί,ο χρόνος θα δείξει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιά ομορφιά Νίκο!Καλορίζικα στον βυθό σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Στέφανε να είσαι καλά φιλαράκι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι μας έχεις κακομάθει με το Βυθό σου.Έλα να ανεβάσουμε καμία φώτο...να πάρουμε και μάτι οι νέοι.Εκτός αν τις φιλάς για τον διαγωνισμό...Τότε πάσο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αργεί ο διαγωνισμός ανέβασε φωτο!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα...........ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά!
σήμερα θα κάνω την εβδομαδιαία συντήρηση και θα βγάλω φώτο! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία Νικο ! Ανυπομονώ να το καμαρώσω και απο κοντά !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείτε θα έρθεις άμεσα για καφεδάκι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη στην παρέα!
Σημερα μετα την δουλεια πέρασα απο ενα κατάστημα ενυδρειακο και πηρα ενα κοπαδακι απο 6 ανθίες μετρίου μεγέθους! Πρωτα μου τις τάισε για να δω εαν τρώνε καθώς θεωρούνται δύσκολες στην διατροφή τους και στην συνεχεια τα βρήκαμε στην τιμή και μετα τις πηρα! Τους εκανα την απαραίτητη προσαρμογή και εκανα την εβδομαδιαία συντήρηση στο ενυδρείο με αλλαγή νερου! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε Νικο πως αντεχεις να βγαζει βρομικο αφρο το σκιμμερ δεν μπορω να το καταλαβω!!! χαχαχααχαχα
μεγια μεγια καλοζωιστες!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι shopping therapy! Μεγειες Νικο! 😉
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;992064]καλα ρε Νικο πως αντεχεις να βγαζει βρομικο αφρο το σκιμμερ δεν μπορω να το καταλαβω!!! χαχαχααχαχα
μεγια μεγια καλοζωιστες!!!!!!!! χαχαχχαχαχχα....................και όμως λεο δεν είναι βρόμικος αφρός,αλλα υδρατμοί που φαίνονται έτσι! ![]() ευχαριστώ φιλαράκι μου να είσαι καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Μάνο,να είσαι καλά φιλαράκι μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
πωπωπω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;992722]
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όποτε θελεις έλα να το δεις και live,κυριολεκτικά είμαστε απέναντι απέναντι τα σπίτια μας! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;992725]χαχαχαχαχαχαχ.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε πόνο φιλαράκι σε λίγο καιρό θα δεν θα βλέπεις βράχο!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
εχθές αποφασίσαμε να κανουμε μια παραγγελία από κοινού με τον kostas82 ![]() χωρίς μεταφορικά φυσικά με την παραγγελία να βρίσκεται καθ οδών είδη και να περιμένουμε αύριο την άφιξη της! η χαρά είναι μεγάλη και η ανυπομονησία ακόμα μεγαλύτερη! γενικότερα μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω όλα να πάνε καλά! δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάνουμε πλέων αποκλειστικά τις βασικές παραγγελίες μας από το εξωτερικό άλλα δεν μπορούμε να κανουμε και αλλιώς! |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να την δεχτειτε παιδια! Θελουμε φωτο με την παραλαβη! Πακεταρισμα κλπ. Χωρις μεταφορικα; δλδ ξεπερασατε παραγγελία των 200 ευρω; 😲 παντως οικονομικα σιγουρα συμφερει ομαδικες παραγγελίες.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Νίκο. Αντε με το καλό.
Περιμένουμε να δούμε φώτο
|
||||
|
||||
![]()
καλη παραλαβη
εκει που λεω... δεν γινεται καλυτερο με διαψευδεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά ειναι τα ωραία στο χόμπι. Με το καλό να σας έρθουν Νίκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε παιδια.Καλοριζικα και πάντα τετοια!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |