|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Είσαι αιμοδότης? | |||
Ναι είμαι εθελοντής αιμοδότης |
![]() ![]() ![]() ![]() |
83 | 43,68% |
Έχω δώσει αίμα περιστασιακά |
61 | 32,11% |
Όχι |
34 | 17,89% |
Ναι. Επίσης είμαι δότης μυελού των οστών και/ή δωρητής οργάνων και/ή δωρητής ομφάλιου αίματος |
12 | 6,32% |
Ψήφισαν: 190. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας σ' αυτή τη δημοσκόπηση
που παραμένει ανοιχτή κυρίως για λόγους ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μελών του GAB. Αυτές τις μέρες έγινε και έκκληση στους εθελοντές λόγω της έλλειψης αίματος http://www.dikaiologitika.gr/eidhsei...meia-tis-xoras |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ήρθε χτες μήνυμα από το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας, πρέπει να έχουν πολύ έλλειψη,
δεν μου έχουν ξαναστείλει. Κρίμα που δεν μπορώ να δώσω πάλι, έδωσα πρόσφατα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ημουν αιμοδοτης για αρκετα χρονια . Εδινα 2 φορες το χρονο. Δυστυχως ομως εδω και 8-9 χρονια ειμαι υπερτασικος και δεν μπορω να δωσω αιμα. Οχι για εμενα αλλα δεν κανει για αυτον που θα λαβει το αιμα.
Οντως τελειωνοντας νιωθεις μεγαλη ψυχικη ηρεμια |
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθε πάλι η μέρα αιμοδοσίας. ¶ντε πάμε !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-08-17 στις 06:43 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι Αιμοδότης και μέλος του συλλόγου Ηλίας Πολίτης για 25 χρόνια έδινα αίμα 4 φορές το χρόνο με αποτέλεσμα το σίδηρο έπεσε πολύ και χρειάστηκα συμπλήρωμα σιδήρου σταμάτησα να δίνω για 2 χρόνια και μετά έδινα 2 φορές το χρόνο δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας εδώ και 3 χρόνια δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω.(όποιος μπορεί είναι σημαντικό να δίνη λίγο από το αίμα του σώζει ζωές.)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|