|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Κωστα!
Αυτα ειναι!!! καλες βουτιες φιλε!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι φύτεμα,
και εμεις σκεφτόμαστε μη βρέξουμε τα χέρια πάνω από τον αγκώνα ![]() Μπράβο βρε Κώστα , άντε να φουντώσει με το καλό
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με το μαγιώ βερμούδα είναι από άλλο βιότοπο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι.......
![]() ![]() Έχει 3 μετρο ενυδρείο για 3 ψάρια και για να κάνει προπονήσεις scuba, και έρχεται ο άλλος και θέλει στο 30λιτρο να βάλει μέσα ένα κοπάδι ψάρια και ρωτάει γιατί δεν γίνεται.........και γιατί είμαστε κακοί ? Να γιατί δεν γίνεται !!!!! Κώστα το νού σου....μην ξεχαστείς και βάλεις και αντιηλιακό !!! Στο ενυδρείο βουτάς. |
|
||||
|
||||
![]()
Εντελώς σουρεαλιστικές οι φωτογραφίες!!! Νομίζεις ότι βλέπεις 100-200 λίτρα και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μια κατασκευή που με ότι έχει από κάτω ξεπερνάει χαλαρά τους 5 τόννους βάρος!!! Πολύ όμορφο και σίγουρα με το μεράκι σου θα γίνεται όλο και ομορφότερο!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι !!
![]() ![]() ![]() Πάω να ρίξω και εγω μια βουτιά στην Λίμνη μου ![]() ![]() Μακάρι Κωνσταντίνε να γίνουν τα φυτά θηρία και να τα χαρείς με τα ψάρια σου !! ![]() ![]() Υ.Γ. Μπορείς να κάνεις και μαύρισμα με τον φωτισμό που θα έχεις μάλλον ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ υπάρχουν λόγια... για να σχολιάσω.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Watch "Central and South American cichlid fish tank. enudreio ενυδρείο" on YouTube | Dahtilas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 22-02-15 14:33 |
Panaque και ροή | alexinio | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 13-05-09 15:13 |
Panaque cochliodon... | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 28-02-09 21:07 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |