|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ριξω ξανα πριμε...οτι εμεινε δηλ γτ τελειωσε και αυτο...και προσπαθω να κανω αλλαγη
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- 4 σακουλακια ελαφροπετρα..μπολικο ζουμι απο την μηχανικη...οτι απέμεινε απο το πριμε...φτιαχνω το κολατσιο μου για την δουλεια και παω να παρω μετρηση...αναμείνατε Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Μηδενισαν τα Κοντερ και στα 2...επιτελους...Αυριο τωρα παλι θα δω τι γινεται...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 23-01-17 στις 22:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπραβο κανε και αυριο μετρησεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου εφυγε η μαγκια...
![]() ------------------------- Μηδενικα τα Κοντερ...ελπιζω να μεινει και ετσι... Τα ψαρακια ολα καλως...παλι καλα... Φιλτρο ακομα και εγω περασαμε χθες ενα καλο Crush test... Αντεξαμε ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 24-01-17 στις 16:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!!!
θα ωριμασει σιγα σιγα και δεν θα εχεις προβληματα.. υπομονη και συχνες μετρησεις τωρα στην αρχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κοντερ σαν να πηγαινουν να παρουν μπροστα...
(δεν εχω Prime),σκεφτομουν για μια μινι αλλαγη αυριο...περιπου 65 λιτρα... Τα ψαρακια εδω και 2 μερες ειναι στην φωλια τους,τα 2 τους...
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι και τα δυο, γεννανε.. φαινεται να τα επηρεασε η αλλαγη περιβαλλοντος
![]() κανε αλλαγη και παρακολουθα..ανεβηκε δλδ καθολου no2,nh3? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει..αλλα οχι στα νουμερα της καρτας..πρεπει να ειναι λιγο πιο κατω...ειναι στο τσακ δλδ να αλλαξει χρωμα...δλδ αυριο μπορει και να εχει ανεβασει..το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω Prime...αναμενω μια παραγγελια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |