|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Λουκα ωραιος!Ηξερε ο Γιαννης που τα εδωσε!
Θα σε κοψοχολιασει ο αρσενικος γενικα να ξερεις εξαφανιζονται οταν θελουν οι ατιμοι οποτε μην φρικαρεις κατευθειαν αν καμμια μερα δε τον βρισκεις πουθενα κυριολεκτικα ![]() Προσφατα ειχα χασει τον δικο μου 3 μερες και ημουν ετοιμος να ξεστησω ενυδρειο ουτε για φαι δεν εμφανιζοταν τελικα ακομα δεν ανακαλυψα που ειχε χωθει το "τομαρι" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα για τα καλα σου λογια χρησταρα...
Τωρα θελω να ερθουν και τα πραγματα...να τελειωσω και το καπακι,να φτιαξω και τα υδραυλικα να τα σταθεροποιησω δλδ..(να κανω και κατι για τον θορυβο) πεφτει στην επιφανεια του νερου και ακουγεται...και οσο και να το κανουμε ειναι ενυδρειο υπνοδωματιου..κατι εχω σκεφτει...να τελειωσω και με τα ρευματα...αν και θελω εδω την τοποθετηση του Κ.τακη..θελω να του κλεψω την πατεντα με το Τροφοδοτικο του.. All in one που λεμε.. Αυριο παω να παρω και τους ανεμηστηρες..αυτα..προς το παρον.. ------------------------- Καλησπερα στα παιδια... Μολις εκανα μετρησεις αλλα και παλι δεν μπορω να το καταλαβω γτ... Μπολιασα κανονικα...ολοκληρο σακουλι... Αμμωνια=0 Νιτρικα δεν μετρησα καν.. Νιτρωδη εχω 0.50 γτ??? Τι κανω τετοια ωρα???
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 22-01-17 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Prime πενταπλη δοση και αλλαγη νερου αν μπορεις με νερο ιδιας θερμοκρασιας εριξες κατεψυγμενη τροφη σημερα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |