|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κυβακι καθε μερα τους ριχνω ,αν θες ομως στην αρχη κοψτο στη μεση να δεις ποσο θα φανε και υπολογιζεις ποσο χρειαζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ δεν είναι ολόκληρο το κυβακι κάθε μέρα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα empire που εχω δεν αγγιζουν οτιδηποτε αλλο σε τροφη οποτε τους ριχνω ενα και τρωνε οσο θελουν ασε που ειναι φαγανα ειδικα ο αρσενικος τρωει τον μισο μονος του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο τρέξιμο ασταμάτητα, αυτά είναι τα ωραία στο hobby!
![]() Περιμένουμε φωτογραφίες! ![]() ![]() ![]() ![]() Να δουμε τα ψαρίλια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα με 2 ψαρια , ενα κυβακι το 10ημερο θα φυγει..
σε καμια βδομαδα που θα γεννησουν ![]() απο κατεψυγμενες θα τα φανε ολα, εγω εδινα bloodworms και artemia. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Να μπει και αυτος πισω να μην πολυ φαινεται... Γτ εχω το μπαστουνι τωρα τον 300watt..φατσακαρτα... Τα ψαρια αν τα δεις κιολας...δεν τα βρισκω εγω τασο φαντασου...χανονται μεσα στα φυτα... Εχει τρεξιμο παρα πολυ..αλλα ειναι ωραια!(καμια φορα βεβαια απο χαζομαρα μου,οπως με το φιλτρο λ.χ) Παράθεση:
Σιγουρο το εχεις εσυ οτι θα γεννησουν...αντε να δουμε...ααχαχχααχαχ
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα πολυ καλο σουγια που κοβει απιστευτα και μαχαιρι κανει , θελει ομως παααααααρα πολυ μεγαλη προσοχη μη κοψεις κανα δαχτυλο, εχε στο νου σου αν ξεπαγωσει ειναι για πεταμα μετα μη το ξαναπαγωσεις...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |