|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χααχχααχ....Συμφωνα με τον χρησταρα..κανει απο οσο καταλαβα..την παραγγειλα και βλεπουμε..αυριο λεω να παω να την παρω...
Τελικα απο οσο καταλαβα με το φιλτρακι "Αν" ολα πανε καλα..παιζει να χωρεσει περιπου 10 λιτρα ελαφροπετρα...
|
||||
|
||||
![]()
εγώ αυτή έχω πάρει
http://aquariumshop.gr/shop/frontida...e-tray-100-gr/ λογικά είναι η ίδια σε ποιο μεγάλη συσκευασία |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα και εγω το ιδιο πιστευω...
Απο αυτην που πηρες εσυ,ποσο καιρο σε βγαζει??Ενα κυβακι καθε ποτε ριχνεις???
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σε 60 λίτρα μαζί με μελανοταινιες ρίχνω κάτι λιγότερο από ένα ολόκληρο κύβο (ρίχνω και σε 2 20λιτρα)1 φορά την εβδομάδα,και μια φορά ολόκληρο τον κύβο Bloodworms
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κυβακι καθε μερα τους ριχνω ,αν θες ομως στην αρχη κοψτο στη μεση να δεις ποσο θα φανε και υπολογιζεις ποσο χρειαζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ δεν είναι ολόκληρο το κυβακι κάθε μέρα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα empire που εχω δεν αγγιζουν οτιδηποτε αλλο σε τροφη οποτε τους ριχνω ενα και τρωνε οσο θελουν ασε που ειναι φαγανα ειδικα ο αρσενικος τρωει τον μισο μονος του
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |