|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθάρισε το φίλτρο, κάνε και τις αλλαγές και βλέπεις,
αν νομίζεις πως έχουν τόσο πολύ βρωμιά της βγάζεις και τις πλένεις
|
||||
|
||||
![]()
Στα σωστά παραπάνω σχόλια πρόσθεσε και το παρακάτω:
Μήπως έχεις κάποιο νεκρό ψάρι μέσα που δεν έχεις βρει; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- καθε 10 ημερες...απλα τωρα με τα κρυα το καθυστερησα λιγο γιατι το νερο ηταν παγος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FROMAN : 17-01-17 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου πρέπει να οργανώσεις τις αλλαγές σου.
Πρέπει να έχεις βαρέλι να ζεσταίνεις το νερό στη θερμοκρασία του ενυδρείου , και τουλάχιστον κάθε εβδομάδα να κάνεις αλλαγή. Και θα πρέπει να κάνεις μετρήσεις να δεις αν και πάλι είναι εντάξει. Πριν την αλλαγή δεν θα πρέπει τα νιτρικά να είναι πάνω από 15-20. Αν δεις πως ξεπερνάνε αυτές τις τιμές μεγαλώνεις το ποσοστό των αλλαγών ή και ακόμα κάνεις και 2 φορές την εβδομάδα. Φυσικά αν υπάρχουν τόσο πολλά νιτρικά θα πρέπει να μειώσεις την ιχθυοφόρτιση.
|
|||
|
|||
![]()
Τα νιτρικα σταθερα στο 30-40....καθε μερα αλλαγες νερου στο 40+%..ξανα καθαρισμα υλικων....εχασα κι αλλο ψαρι.....τα ψαρια νηστικα 1 βδομαδα τωρα......δε καταλαβαινω γιατι τοσο ψηλκα τα νιτρικα....δεν ξερω τι αλλο να κανω....να αφησω να περασουν 2-3 μερες χωρις αλλαγες να στρωσει το φιλτρο ξανα?..να βαλω μπολι?..
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει λογικη αυτο .βρες μπολι αμμεσα ,εισαι περιστέρι αν θες ελα ζωγραφου να σ δωσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 30-40 δεν δεν πεθαίνουν έτσι εύκολα τα ψάρια,
αμμωνία και νιτρώδη μέτρησες ; Αν μπορείς κάνε απόψε μια αλλαγή 50% ή και παραπάνω, και αύριο το πρωί κάνε μια τεράστια αλλαγή, ακόμα και 80%. Μέτρησε μετά την αλλαγή, και μέτρησε και το μεσημέρι, να δούμε τον ρυθμό αύξησης, αν το μεσημέρι δεν έχει αυξηθεί μετράς το βράδυ Βασικά θα ήθελα να δούμε μηδενικά νιτρικά μετά την αλλαγή, για να δούμε ακριβώς με τι ρυθμό αναπτύσσονται. Επίσης έψαξες μήπως υπάρχει κάπου κρυμμένο πεθαμένο ψάρι ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα με καληψη για φυτα με υψηλες απετησεις? | vasilhs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-10-16 14:05 |
τιμες!!!!!!!!!!! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 22:43 |
τιμες | johnb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-09 21:39 |
ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ HELP!!!!!!!!!! | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 08-09-07 15:22 |
Αντοχη των ψαριων σε υψηλες θεροκρασιες. | symbil | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 14-05-04 12:35 |