|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβέρες οι φωτογραφιες σου και πολύ ωραία θα ήταν αυτή η εκδρομή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο!! Μοναδική εμπειρία!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτικό βίντεο. Όντως φοβερή εμπειρία!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο θέμα και μου έφερε στο μυαλό εικόνες και συζητήσεις.
Ενημερωτικά ο Παππούς μου (Πατέρας του Πατέρα μου) ήταν ο Αρχι-μηχανικός των μεταλείων του Λαυρίου. Και δυστυχώς πέθανε εξ' αιτίας αυτών !!! Τα πνευμόνια του καταστράφηκαν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες για τις γαλαρίες και τα πετρώματα. Ο πατέρας μου δούλεψε νεαρος για κάποια χρόνια στα μεταλεία του Περιστερίου. Ειχαμε σπίτι απίστευτα πετρώματα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω που έχουν πάει πλέον. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο σε ζηλεύω ρε φίλε. Μακάρι να ειχα ένα φιλο με την παλαβωμάρα που εχεις και να κάνουμε τέτοια τρελά. Μέχρι τότε, θα χαζευω τις φωτογραφίες σου και θα ταξιδεύω μέσα από αυτές.
|
|
||||
|
||||
![]()
λαμπρο πολυ ενδιαφερον!
αν θυμασαι ιστοριες του παππου σου θα ηθελα πολυ να τις ακουσω! οι συνθηκες στις οποιες δουλευαν ηταν απιστευτες. και δουλευανε για ψιχουλα... οι περισοτεροι τους ετσι πηγανε. και σκεψου πως στην αρχαιοτητα,το προσδοκιμο ζωης για τους σκλαβους που δουλευαν εκει,ηταν 3μιση χρονια... @undertaker να ερθεις στην αθηνα οποτε θες να παμε παρεα. εκτος αν ανεβω εγω προς τα μερη σας καποια στιγμη... |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα., θα σε πάω Δρακολιμνη, Βάλια Κάλντα και αν θες ορυχείο, σε πάω στα ορυχεία της ΔΕΗ να μαζέψουμε λιγνίτη χαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα!!!
![]() και κοιταζα χτες για τη βαλια καλντα! η δρακολιμνη ειναι επισης στα σχεδια...οπωσδηποτε! θελω πολυ να το δω αυτο το μερος! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επισκεψη στο ΤΕΙ Μεσολογγιου! | stavaigi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 23 | 04-11-10 20:35 |
Επισκεψη BGA? (cyanobacteria) | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-12-08 18:09 |
Η...ΕΠΙΣΚΕΨΗ !! | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 03-01-07 15:54 |
Επισκεψη στην θεσσαλονίκη | johnny98130 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 30 | 05-11-05 17:08 |
Επισκεψη στην Τουρκια! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-03-05 01:25 |