|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιώργο αυτά θα βρουν το τρόπο τους κ θα πάνε εκεί που τους αρεσει. Πως το ξέρεις οτι δεν ειναι αναπαραγωγής; δεν παίζει καθόλου ρόλο, αν βρουν σωστές συνθήκες θα γεννήσουν αλλα μην περιμένεις απογόνους αν δεν φτιάξεις άλλο ενυδρείο για τα αυγά. Το μεγάλο κλόουν ειναι θηλυκό κ το μικρό ειναι αρσενικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
p.s αυριο δημήτρη θα σου στείλω μηνυμα γι αυτο που λεγαμε! |
|
|||
|
|||
![]()
¶στα ψαράκια όπως νιώθουν πιο καλά...
και να μην αγχώνεσαι αν θα κάτσουν κάπου η όχι. ίσως άμα βάλεις κάποιο κοράλλι αργότερα να τους αρεσει περισοτερο . |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι ακριβώς Γιωργο,δεν απαραίτητο να πάνε στην ανεμώνη,μπορούν να βρουν και ενα κοράλλι να κατοικίσουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο τι να σου πω οτι τα δικα μου την εχουν αραξει εδω και καιρο στην επιφανια γυρο γυρο απο την υπερχυλιση και δεν ξεκολανε απο κει!! μιλαμε για κλουν-χρομιδες!! χαχαχα αλλα που θα παει θα κατεβουν καποια στιγμη!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα σε χειρότερη φάση είσαι εσύ λεο. έχω δει κάτι βιντεάκια στο youtube που βάζουν 1 ζευγάρι μέσα σε σουρωτήρι μαζί με ανεμώνη η κοραλι. δεν ξέρω αν πιάνει αυτό το κολπάκι. στα άλλα του ενυδρείου ο Δημήτρης (golf) με γέμισε για τα καλά. δυστυχώς δεν είχα χρόνο να τα πούμε καλύτερα μ έναν καφέ αλλά κι αυτό το λίγο μου αρκούσε. μακάρι παιδιά να γίνονται κινήσεις σαν κι αυτές του Δημήτρη και θα πάμε πολύ μπροστά σαν χόμπυ και Φόρουμ. φωτογραφίες και βιντεάκι από αύριο
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά πάνε οι ανταλλαγές.
Έλα να ετοιμάζονται και οι υπόλοιποι για ανταλλαγές.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |