|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από ψάρια της λίμνης Μαλαουι δεν έχω εμπειρία,
αλλά για τους πλέκο ξέρω πως οι παράμετροι του νερού που ζουν δεν έχει καμία σχέση με αυτές που ζουν τα ψάρια στις λίμνες της Αφρικής. Και σίγουρα τους πλέκο δεν τους βάζουμε για καθαριστές ή για να τρώνε τα αποφάγια των άλλων ψαριών. Αν υπάρχουν αποφάγια φροντίζουμε να ταίζουμε λιγότερο. Πρέπει να αποβάλουμε το μύθο πως πλεκο=καθαριστες=σκουπιδοφάγοι. Είμαι μια μεγάλη και δύσκολη κατηγορία από μόνα τους αυτά τα ψάρια.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi mbuna 260L | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 16-01-12 14:23 |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |