|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο που εχεις μεσα σε καλυπτη μονο εαν χρειαστης μεγαλυτερο κυκλοφορητη.Πεσ μας τιυλικα εχεις μεσα.Απο κοχυλια θα γεμιμης αφου στην κρητη τρωτε κοχλιους το κελυφος στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές νυχτερινές φωτογραφίες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, 4η μέρα στο στρώσιμο και αφού δε βρέθηκε μπόλι εδώ κοντά το συνεχίζω με τροφή στην απόχη. 3η μέρα που έχω βάλει μια ρίζα από μαγαζί αφού την είχα πριν άλλες 2 μέρες στο νερό να φύγουν τυχόν βρωμιές κτλ. Αυτό που παρατήρησα απόψε είναι ότι στη ρίζα επάνω έχει πιάσει κάτι σαν λευκό χνουδι να το πω παντού επάνω της. Τα φώτα πληροφοριακά μένουν 8 ώρες κάθε μέρα και στο ενυδρείο έχω φυτεμένα μια ανουμπια και μερικές βαλισνέριες.
|
||||
|
||||
![]()
Μη σε απασχολεί το άσπρο χνούδι,
μύκητας είναι που εμφανίζεται στα καινούρια ξύλα, θα φύγει όπως ήρθε, μόνος του
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη γρήγορη απάντηση καλή σου νύχτα.
|
||||
|
||||
![]()
Απόψε παρατήρησα πάλι κάτι, αυτή τη φορά μικρά άσπρα (πραγματικά δε ξέρω τι) επιπλέουν στο νερό. Ελπίζω να βγει άκρη από τις φωτογραφίες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika 240 lt | Kriton | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-05-16 12:25 |
rio 180 tanganyika | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 12-11-09 15:08 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 25-07-09 16:00 |
New tanganyika look!!! | Σπύρος Μ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 0 | 02-03-09 19:23 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |