|
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι βοηθεια θελετε και μπορω ειμαι μεσα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λεων σε ευχαριστούμε φιλαρακι για την προθυμία σου,οπως και τα υπόλοιπα παιδιά που με πμ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν!
Ειμαστε σε πολύ καλό δρόμο με μεγάλη συνοχή απο όλους και σύμπνοια απόψεων με την συνεχεια να διαφαίνεται συναρπαστική! |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις το είδα/πληροφορήθηκα!!! Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια! Θα έχει μεγαλο ενδιαφέρον! Το μόνο που δεν ξέρω ειναι αν θα προλάβω και γω να δειξώ τιποτα... εκτός και αν βάλετε και κανα βραβείο για αυτούς που δεν μπορουν να μηδενισουν την αμμωνια! χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα;;;;
![]() Μπράβο παιδιά... Σίγουρα θα γουστάρουμε... Μέσα και εγω ![]() ![]() ![]() Τι τον έβαλα τον calcium reactor; και ας είναι και μπαταρισμενος ![]() Έλα να βλέπω συμμετοχές οι θαλασσινοι ![]() Πάμε λέμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με φόλα μπήκες βλέπω.
Τελικά όλα κομπλέ με τον ριακτορα ; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι φίλε 2 μέρες τώρα παίζει καλά.
έχω πάει το kh στο 7 και αύριο πιστεύω θα πιάσει το 8. Από το μεσημέρι είμαι στις 35 φυσαλίδες co2 το λεπτό. Το μονο που λείπει είναι sps τώρα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρά απλά πρόσεχε μην ξεφύγει προς τα πάνω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | kostas82 | Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | 0 | 10-01-17 00:28 |
Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 245 | 16-01-14 02:22 |