|
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε μου, εννοείς να βάλω αυτά που είχα γράψει καθώς και ένα από τα τρια που εβαλες τα λινκ....
ή το άλλο σενάριο 15τροφεους και ενα ζευγαρι Eretmodus. στη δευτερη περίπτωση.....τι τροφέους μαζί με τα gobby???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προτείνω μια 15άδα τουλάχιστον, μόνο από ένα είδος. Κάποια είδη που μ' αρέσουν πολύ είναι τα Tropheus sp. "Ikola Kaiser" Tropheus sp. "Moliro" Tropheus duboisi (αυτά γίνονται λίγο μεγαλύτερα αλλά είναι και πιο ήρεμα-μπορείς να βάλεις 12άδα ) ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ψηνομαι πολυ μονο για τροφεους....
Αλλά πρεπει να ειναι 1 15αδα??? Δε μπορει να μπουν 2 7αδες? Να ειναι δλδ 2 ειδη τρπφεους? |
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο ξερω θελουν κοπαδι πανω απο 12 ατομα οποτε δε νομιζω οτι θα ειναι οκ μονο 7.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να έχω από τα κάτωθι....πόσα να πάρω και αν μπορω να διαλέξω και από τα 2 ειδη....??
tropheus moorii murago yellow 3-4 cm tropheus moorii kasanga red rainbow 3-4 cm |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι ότι καλύτερα μόνο ένα είδος (για διάφορους λόγους που δεν είναι η στιγμή να αναλύσω).
Τα 2 είδη που γράφεις πιο πάνω θα υβριδίσουν μεταξύ τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Moori illangi μάλλον θα είναι...
Να πάρω 15 απο αυτα και 15 murago yellow? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλίας-Malawi | EPANTAZ | Malawi | 92 | 17-09-17 19:28 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
New tanganyika look!!! | Σπύρος Μ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 0 | 02-03-09 19:23 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |