|
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Αλέξανδρε τι έκανες πάλι.....!!!
![]() Πολύ όμορφα τα ψάρια όσο για το ενυδρείο τι να πεις??!!! Εγώ την πεθερά μου πάντως της είπα ότι αυτά είναι σωστά παραδείγματα και πρέπει να ακολουθούνται..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο
Τα Variabilichrimis Moorii εχουν φτιαξει φωλια εδω και καιρο αλλα απο μωρα τιποτα ακομα!τα αλλα δυο εχουν φυγει και εχουν παει απ την δεξια μερια μαζι με τα Marlieri και τον Lucipinnis (περιμενω αλλες 3 τετοιες φατσες)!!! Εχουμε και εναν quest!ενα γερικο 7 ετων περιπου tropheus duboisi που ξεμεινε απο ενυδρειο φυλου και δεν ειχαμε καπου να το βαλουμε,ουτε για να ταξιδεψει ειναι!ειναι πολυ παππους!!! Το Frontosa ειναι μονιμως κρυμμενο μιας και δεν εχει κοπαδι και νοιωθει πολυ αβολα,ελπιζω να του βρω παρεα συντομα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Άλεξ σαν άδειο είναι.
Ρίξε καμιά 20αριά τροφέους να ταραχθούν τα νερά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το σαν μ αρεσε!ειναι αδειο επειδη φοβατε το Frontosa!Μολις βρω θα παρω καποια!!!Για tropheus δεν το κοβω,αν και τον εχει ερωτευτει η πεθερα μου γιατι βγαινει για φαγητο και της κανει χαρες
![]() Δεν πρεπει να βρισκετε εκει μεσα λογο διατροφης,αλλα δεν υπηρχε αλλο ενυδρειο.Της εχω κανει ενα mix τροφης μιση για σαρκοφαγα μιση για φυτοφαγα και οσο τραβηξει,δεν βλεπω να βγαζει το 2017 παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις NLS εσύ τι άλλο ταΐζεις?
![]() Αυτή κάνει για όλα ![]() Το φρόντο γιατί να μη τη βγάλει? |
|
|||
|
|||
![]()
Με ενα χιλιοστο μεγεθος θα πρεπει να χιονισει το τοπιο για να φαει
![]() εχω βαλει μεσα nls μια της hikari για σαρκοφαγα,tanganyika flakes και New era για σαρκοφαγα και φυτοφαγα mix απο δυο διαφορετικες. Το tropheus δεν θα βγαλει το 17 λογο ηλικιας,οχι το φροντο! |
|
||||
|
||||
![]()
Και γι αυτό μη βιάζεσαι. Συνήθως στα προφίλ αναφέρουν ένα όριο ζωής γύρω στα 8 χρόνια αλλά έχω δει αναφορές χομπιστών και για 15
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
STC-1000 - Μπαμ η ασφάλεια | nazgul | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 27-11-12 08:56 |
Τανγκανίκα 650λίτρα... | theodoros | Tanganyika | 6 | 23-01-12 20:16 |
Νέο Τανγκανίκα | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 63 | 30-09-11 16:51 |
Αλέξανδρος-Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 25-08-10 01:06 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |