|
|
||||
|
||||
![]()
Γύρισα σήμερα αλλά βρήκα στο ενυδρείο αρκετό από αυτό...
Το οποίο έχει πιάσει πάνω σε πέτρες και βράχο... Και βλέπω έχει επεκτατικές διαθέσεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιωργο!
Ποικιλία άλγης ειναι,σκληροφυλλη και ταχέως αναπτυσσόμενη σε κυκλικούς θαμνησκους! |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω κακια εμπειρία στο θέμα άλγης να πω την αλήθεια έχω ανχωθει λιγάκι.
¶ρχισα με μια πλαστική τσιμπίδα που έχω να ξυλωνω όσο μπορώ αλλά είναι παντού. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά Γιώργο έτσι θα την περιορίσεις άπλα θα χρειαστεί να επαναλαμβανεις κατά διαστήματα αυτή την διαδικασία για να απαλλαγείς τελείως!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να την τρώει κάποιο ψάρι; πχ η dolabela ;
Επίσης έχω και κάτι δυσάρεστο... Πραγματικά απόρησα πως έγινε κάτι τέτοιο μετά από την πολύ καλή συσκευασία που του έκανε ο Τάκης. Τι να πω ρε παιδιά επειδή δουλεύω στα ΕΛΤΑ δε με παίρνει να πω και πολλά. Απλά ξεχνάω αυτό τον Ριακτορα και κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως βάλω κάποιον άλλον. Πραγματικά ατυχίες έχουμε όλοι μας αλλά πιο πολύ στεναχωρήθηκα για το χρόνο και τον κοπο που εκανε ο Τάκης τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι. Φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελεος!!! εμενα να δεις πως ηρθε το φωτιστικο απο σαμο!! μαλων παιζουν μπαλα με τα δεματα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ
ΕΛΕΟΣ ------------------- ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |