|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι τη βαζω χυμα στο φιλτρο και ξεμπερδευω
![]() αν και δεν το κανω γιατι βαριεμαι,το κανω γιατι για καποια ψαρια(οπως τα δικα μου), τα μικροσωματιδια τυρφης στο νερο δημιουργουν λιγο πιο φυσικο περιβαλον. ("turbidity" αγγλιστι...) δεν ειναι κρυσταλο το νερο στο ποταμι ![]() κυριως λογω της ροης και ποσοτητας υλης δηλαδη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-01-17 στις 12:51 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
που να παει? αυτη που εχω τωρα ειναι μια ποσοτητα σε πελετ και καποια ποσοτητα σε μορφη "μαλλιου".
οποτε δεν παει πουθενα.τωρα αυτη απτη χωματοτετοια θαναι πιο λεπτη βεβαια,αλλα θα κανω δουλεια με απλο καλτσον. και οση καταληξει στο βυθο δε με χαλαει. ομορφαινει το βυθο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αν είναι σε πελετ είναι άλλη φάση. Για βάλε αυτή που έχω εγώ.....θε δεις το φιλτρο άδειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα νοτιοαμερικάνοι φίλοι μου!
το θέμα είναι επίκαιρο για μένα ![]() και έχω κάποιες ερωτήσεις λοιπόν: -Τη τυρφη κηπουρικής που και πώς τη βράζουμε? (τη διαδικασία) μπαίνει και νερό κατα το βράσιμο ή σκέτη για να φύγει η υγρασία ? -επειδή δεν έχω βαρέλια κ δοχεία προετοιμασίας, μπορώ να τη βάλω κατευθειαν στο φίλτρο,έστω σε μικρή ποσσότητα αρχικά? (fluval 406) έννοείται σε καλτσα,ενυδρειακα βαμβάκια κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την βράζεις,
την βάζεις σε κάποιο φίλτρο στο βαρέλι προετοιμασίας για 12 ώρες και πάνω. Μεσα στο ενυδρείο θα έχεις διακυμάνσεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη κηπουρικής σε ενυδρείο | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-10-16 17:16 |
Τύρφη | kospets | Δίσκοι | 4 | 25-01-12 14:57 |
Τύρφη | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-09 00:47 |
Τύρφη. | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-07-08 13:04 |