|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλα Γιάννη οτι επιθυμείς με κάθε χαρά, ευτυχία κ πάνω απο όλα υγεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γιάννη τι βάση θέλεις να φτιάξεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο κοιλοδοκο Νικο....
------------------------- Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη,να χαιρεσαι την οικογένεια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 09-01-17 στις 07:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν ειναι πολυ δυσκολο αλλα θελει λιγο δουλεια. θα μπορουσα να βοηθισω με τα λιγα που ξερω αλλα απο εδω που ειμαι.....
καλο ειναι να σου κωψουν τον κυλοδοκο στις διαστασεις που θες, ακριβος, εκει ππου θα τον παρεις. μπορεις να κοψεις και τις ακρες σε γωνεια για να τεριαζζουν αλλα κανει ποιο δυσκολο το κωλημα. προφανος χρειαζεται καποιος που να μπορει να ηλεκτροκωλισει και μια ιδικη βαση που. γωνειακη, θα σου κρεταει τα δυο μερη για να κωλιθουν στο ιδιο επιπεδο. εχεις σκοπο να βαλεις ποδια η θα το εχεις κατευθιαν στο πατομα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροκολλησεις εχω.....κολλαω και λιγο αλλα εχω θεμα με το κεντραρισμα των κοιλοδοκων για το κόλλημα....αντε να βρω μια γωνιαστρα για την ορθη γωνια,για το να μην κολληθουν λοξα,τι να κανω;
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη καλημέρα!
βγάλε τα μέτρα και κόψε τα σίδερα,στην συνέχεια κόλλησε τα πλαίσια με ποντες και μετά πέρασε τα κορδόνια! εγώ έτσι το έκανα και μου βγήκε μια χαρά! τώρα αν θελεις να αλφαδιάσεις εύκολα μπορείς να πάρεις ρεγουλατορους βαρεου τύπου και να τα φέρεις κατευθείαν στα σωστά! |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι θα το εκανα Νικο,δεν θα τραβαγα γαζι απευθειας....Αυτο με τους ρεγουλατορους,δεν το καταλαβα.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |